- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaoska
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #5261 üzenetére
Az audio chip ok, köszi, majd keresek valami drivert hozzá.
Igen elolvastam az 1.hsz és azért sikerült felismertetni a géppel a videokarit, manuális módon csináltam, ami ott képekben is ottvan.jó mondjuk én 7.12vel csináltam.Az ok hogy az xp látja de mit érek vele?? 3dmark dolgot is átolvastam, le is töröltem azt a filet, és még hotfixet és töltöttem le, de ezek után irja ki hogy baj van, vagyis elindul a progi, de teszt inditásánál irja ezt a hibát.Semmilyen 3D progi/játék nem indul el -
Chaoska
csendes tag
Hali
Vettem egy HD2600 PRO agp kártyát, de sehogyse sikerül felrakni a drivert xp alá.Amikor driver irja hogy miket egyéb progikat rakna fel a display driver szürke marad, és azt irja hogy nem található megfelelő hardver hozzá.Igen átolvastam már azt a inf fájl átirást is, de úgyse megy.Viszont sikerült felismertetni az xpvel hogy egyáltalán lássa hogy egy radeon van benne, viszont maradt még 1 ismeretlen pci cucc ami nemtom mi lehet, mert csak a videokarit tettem be.Szóval van egy "alap" driverem, ami csak windowsba gyorsit, van CCC is, lehet állitgatni is meg minden, de semmi nem indul el.3Dmark azt irja hogy "display open failed - invalid call".Játékok meg egyszerűen behalnak.Azért kéne valahogy felrakni az ő kis 15megás driverét.Valaki tudna segiteni ebben? Ha kéne hozzá bármilyen adat akkor szóljatok.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest