- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3265 üzenetére
Igazad lehet, én csak képeken néztem eddig, azokon is gyakorlatilag nem túl nagy alapossággal.
Viszont most feltoltam a 7.11-et. Eltávolítottam a 10-est, felraktam a 11-es vista alá és az első indítás után csúnya kép fogadott, egyáltalán nem volt szép a kép már az asztalon sem, és a képernyőbeállítás is kvázi inkatív volt, lévén a gpu-t se ismerte fel. Erre újra rátoltam mindenféle uninstall nélkül a 11-es, de mostmár futtatás rendszergazdaként opcióval és a következő újraindulás után már szép volt a kép és ismerte is a drivert a rendszer.
Hajlamos vagyok elfelejteni ezt a rendszergazdai mizériát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3212
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest