Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Csak a Giga vett a régebbi si ostáyból mert olcsobb volt szal felesleges pánikeltés....PH! AMD válaszát elfelejtette megirni...''
Lehet, de akkor az ASUS és az MSI is miért rendelte vissza az első szállítmányokat? Csak óvintézkedés volt? Ha igen akkor ők nem tudták, h csak a Gigabyte kapott belőle? Túl sok itt a miért...
De legyen igazad. Én mindenesetre megvártam amíg tudok egy ASUS-t szerezni, és megérte, legalábbis eddig. Egy fagyás nem volt, nem akasztja ki semmi, max nem működik, pl. AtiTool. Azért arra kív. leszek, h ezek a kártyák produkálnak-e hasonló hibákat mint a Sapphire és az ExpertVision. Én a tényeknek hiszek, nem a sajtónak
Új hozzászólás Aktív témák
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest