Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Csak a Giga vett a régebbi si ostáyból mert olcsobb volt szal felesleges pánikeltés....PH! AMD válaszát elfelejtette megirni...''
Lehet, de akkor az ASUS és az MSI is miért rendelte vissza az első szállítmányokat? Csak óvintézkedés volt? Ha igen akkor ők nem tudták, h csak a Gigabyte kapott belőle? Túl sok itt a miért...
De legyen igazad. Én mindenesetre megvártam amíg tudok egy ASUS-t szerezni, és megérte, legalábbis eddig. Egy fagyás nem volt, nem akasztja ki semmi, max nem működik, pl. AtiTool. Azért arra kív. leszek, h ezek a kártyák produkálnak-e hasonló hibákat mint a Sapphire és az ExpertVision. Én a tényeknek hiszek, nem a sajtónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest