Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
Vagy lehet, hogy ha használtan vetted, akkor előtte már valaki belepiszkált a BIOS-ba.
Én is gondoltam már rá, hogy állítok az enyémen, csak még nem mertem, mert ha rosszul sikerül valami, akkor nekem nincs PCI illesztős kártyám, hogy kijavítsam.
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-... Ilyenkor terhelés nélkül is felmegy a GPU hőmérséklete az alap 50-60-ról kb. 80-ra. Sok helyen utánaolvastam már a neten, de még nem találtam túl sok hasznos infót ezzel kapcsolatban.Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest