- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Májsztró #13290 üzenetére
Sokan könyörögtek már hogy adjam el a 2600Xt-met 10K-ért. Mondom nem, mert én 10.000 Ft-ért nem adok 2600XT-ét. Nekem 24K-ért adták. így nekem ez a kari minimum 20K-ót ér. mivel meg nem poshadt meg rajta egy ellenállás sem, sem egy tranyó, vagy kondi. Szóval a lényeg, hogy ez a kari "számomra ugyanaz a kari mint amikor megvettem".
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az én karim nem eladó.
Aki venni akar, az menjen be a boltba és vegye meg.
Egyébként én kb. 2-3 hónappal ezelőtt vettem itt a PH!-n egy Nvidia MX440 64bit-es karit 2500HUF-ért, plussz a posta így az 3K-ba került. Ja, és megérte nem is kicsit. Egy 9600XT is 4-5K környékén van. Szóval nehezen hihető hogy egy 2600XT 3.8K-ót ér. Én a helyedben annyiért összetörtem volna apró darabokra.....
amúgy milyen karira hajtassz???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest