Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Komplikato: Köszi a választ, legalább te reagáltál a kérdésemre. Ezek szerint mindenki másnak tökéletes a TV kimenete, vagy senki nem használja.
A gondom nem az, hogy a TV képaránya más mint a monitoromé, (mert szerintem nagyjából ugyanaz) hanem először is a ccc-ben hiába állítom be az overscan-t, amint elindítok egy filmet, ez a dög kikapcsolja, és visszatolja a csuszkát alapra. Na most ettől kezdve a TV kimeneten kimenő jel nem kicsit laposabb lesz, mint kellene, vagyis már a sima megjelent kép is, ami ugyebár az asztalom kiterjesztése lenne lapított, vagyis alul felül fekete csík virít a TV-n, mintha átkapcsoltam volna 16:9-re, és persze az ezen megjelenő filmek ennek megfelelően magasságban össze vannak nyomva.
Ha visszaemlékszem, az X9600XT kártyámon ezt a gondot még nem ismertem. Aztán jött az X1600XT karim, aminél már jelentkezett ez a gond, de ha annak a jelét átállítottam M/NTSC-re, akkor megjegyezte az overscan-t, és a TV-n megjelnő mozi képe teljesen arányos volt. Most viszont a 2600-as kártyámon nem elég hogy az M/NTSC üzemmódban valami állat módon világosabb a TV-n megjelenő film (asszem a gamma legalább duplája lesz mint PAL módban), de mostmár sem PAL/B sem M/NTSC módban nem jegyzi meg a beállított overscant, vagyis lapos a kép.
Ha valaki tud erre valami megoldást, esetleg registry beállítást, légyszi ossza meg velem.
Köszi
Ja és a ventillátorhangon vitatkozóknak: Az én kártyámnak nem hallani, hogy megy a ventije, vagy nem. Amúgy az előző kártyám Sapphire volt (nagyon elégedett voltam vele, most a nejem gépében figyel) de annak bizony kicsit hallani lehetett (lehet) a hangját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GigGigabyte RX 9070 XT Gaming OC Ice 16G (Bontatlan)
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest