- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nyah rájöttem, hogy csak a VGA driver felrakása után cicereg, ha leszedem akkor kussol, néma csend. 3 drivert is megpróbáltam, ahogy felrakom őket kezdi a nyavalygást. Játék alatt alig hallható, de folyamatosan ciripel, néha erősebben általában kevésbé.
A passzív hűtés is elegendő, csak éppen 100 fokon fog üzemelni, nekem nyitott házzal ment a teszt, zártban nem próbáltam, de égetően forró a borda, arról nem is beszélve, hogy milyen szinten sugározza a hőt a környező alkatrészekre. Ez egy parasztvakítás, a VF-900 is alig hallható, olyan 30-35% lehet a fordulatszám, és mérföldekkel jobb. Akinek meg nem szúrja (égeti)az oldalát a hőmérséklet annak jó. Én csak azért fogadtam el cserealkatrésznek, mert tudtam, hogy cserélem a hűtést. Viszont ciripel
Remélem megszokom és akkor nem lesz zavaró. Ha semmi nem mozog a képen akkor kussol. Érdekes videólejátszásnál sem ad ki hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest