- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi18
tag
Hello mindenki ma lettem"boldog tulajdonosa" egy HIS 2600XT-nek 512-es. Nvidiáról váltottam, lassan kezdem megbánni. Problémák tömkelegével találkoztam. Beraktam előtte lenyestem az nvidia drivereket. Elindult a gép szép minden, se hálózat nem volt meg még 1-2 dolog amiről fogalmam nincs ilyen smbusz és hasonlók de eddig ezzel nem volt probléma. Fleraktam a gyári cd-n lévő drivert, valamint az alaplapiról ami kellett neki. Most már kép normális de, az everest nem ismeri fel a GPU-t ahogy a tulajdonságoknál ahol felbontást lehet állítnai rámegyek a speciálisra és csak 5 fülecske van, holott többnek kéne lennie. Vlamint játékoknál textúrahibás az egész cumó + filmek lejátszásánál hatalmas zöld kép fogad, már teljesen kiakaszt
Mi lehet a gond légyszi válaszoljatok
köszi
8.43-as driver van fennt. de a hisen újabb nincs fenn ehhez a típushoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS notebook topic
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Eladó XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest