Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
hfrankee #10163 üzenetére
Nekem az x800-ról megmaradt a Glacialtech Northpole 1000-es hűtő, az is felmegy 26xt-re.
Öléggé OFF: gondoltam megyek egy karikát a GRID demójával, de csak színes csíkok, krikszkrakszok látszanak, a játék elindul, a menüben vagtában tudok lépegetni, sőt futamot is tudok indítani, de ott is csak ezek a csíkok látszanak. Minden más játék mükszik. Kb. 2 hete játszottam már vele, akkor semmi gond nem volt, azóta nem cseréltem drivert, nem tettem föl új progit... Mi lehet a nyűge?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arch Linux
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest