- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
válasz
#57018880 #6742 üzenetére
Én a HOC kategorizálására írtam. Persze, ár alapján megmondhtaó, hogy a gyártó hova szánta az adott kártyát adott időben, csak az nem túl jó, hogy csupán az ár szabja meg és nagyon más nem is.
Az ár viszont mindig adott gyártó termékeire vonatkozik. Jó példa a 4870 és a GTX 200 sorozat ár és teljesítménybeli különbsége Mindegy, csak elkalandoztam ebbe az irányba.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
#57018880 #2041 üzenetére
Ati középkategóriás áron akarja lealázni a mostani csúcskategóriát
kis olvasnivaló
"RV770 having 800 shader processors. Only 480 of them would be for the graphics though, while the remaining 320 is for physics." Lehet h ez csak nekem újdonság, de ezekszerint így lesz fizikai számolás az RV770be építve? -
BloodyEddie
őstag
válasz
#57018880 #2037 üzenetére
Én azt fogom megvenni, amelyik gyártó jobb kártyát kínál kedvezőbb áron. Sose voltam nagy Ati rajongó, de őszintén szólva remélem össze tudja szedni magát az AMD, nem lesz így jó ha az nV fog kiskirálykodni.
Az nV most mire játszik? Nem tesznek új technológiát a kártyáikba (pl. dx10.1), mert "véletlenül" nem használják a játékok. Eddig oké, de majd ha elterjed, berakják ők is, és vegyek új vga-t? Na ne, inkább Ati, ha picit gyengébb is, de az a sok cucc amit belepakolnak, még hasznos lesz majd..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged