Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
bigskull
üzenetére
Hali!
Igen emlékszem a problémádra. Én mondtam akkor anno, hogy nálam is ezt csinálta 1 Shappire 4850-es. Akkor is mondtam, hogy a kari a hibás. Velem ugyan ez volt. Betettük 1 gépbe az egyik haver boltjában. Ott nem produkálta a jelenséget. Erre cseréltem 1 lapot, Gigát ASUS-ra,cseréltem tápot, Thermaltake-t Chieftech-re. 1 napig ment tökéletesen, ill. du-tól másnap reggelig. Haza,mentem melóból, ujra produkálta bekapcsoláskor a hibát. Visszaküldtük a kártyát, akkor küldtek Gainward GS-t. Na onnan kezdve jó lett. Náluk is kb 8-10 óra üzem után kezdte el produkálni a hibajelenséget. Vert az asztalt, hogy nem jó a kártya. Az 1 kép kimondottan azt jelzi.
-
_Toka_
senior tag
válasz
bigskull
üzenetére
Én ezt a mondatot magaménak érzem.
Erről nem én tehetek...Pedig végigkövethetnéd, amit írtam ... .: Kristian :.-hoz érkeznél ... space-k nélkül ... én neked sztem még az életben nem reagáltam ... hidd el, ennyire aljas soha nem leszek, hogy ne a képedbe alázzalak!
Valamit félreértesz!
ezek után neked bejelentem hogy kb 2 órát offline leszek. De jövök.
Ne vedd biztosra, hogy megvárlak... Nem is tom, miért tenném...
katt777: Tedd már meg, ha erre jársz, hogy megírod, szted kiről is beszéltem! Köszönöm! És én kérek elnézést!

(#36797) Aryan: Igen, lehet! -
_Toka_
senior tag
válasz
bigskull
üzenetére
Lécci, tedd meg, hogy a nick-em mögötti zárójelben lévő #-es számra kattintgatva ( tod, úgy loop-olva ) visszalépkedsz egy bizonyos addikt-ig. Én a te dolgaidra nem is reagáltam... Foggggalmam nincs, miről is beszélsz...
Komolyan, kérlek!
Úgy látom, téged katt777 kevert a dologba ... nem tom, mi közünk is van egymáshoz... Olvass!
Mert ctrlc-ctrlv közben nálad nem fogok röhögni...
Pedig ebből úgy tűnik, mintha lenne fogalmad arról, kiről beszélek...
-
katt777
félisten
válasz
bigskull
üzenetére
Nekem a 3870-em és a 4870-em is 2D-ben halt meg. Az előbbi teljesen, az utóbbi meg éppen csak nem használható PCI-E2.0 és 16X csatoló esetén. Azaz pont b.szhatom. Már a 3. hete. Ha nem nézném, hogy a kiskereskedő mennyire korrekt, és hogy őt is szívatja a nagyker, már az FVF-nél verném az ajtót.
Max pár havonta mindig új VGA-d lesz. Vegyél +1-et, és amíg az egyik szervizben van, használod a gépet a másikkal, ha meg épp jó mind2, CF-ben.
Már ha olyan a lap.
Nézd meg a fogy. véd. szabályokat, nem húzhatják annyi ideig a javítást, én is nézek utána, nem változott-e az elmúlt fél évben, mert csodálatos módon tavasz óta nem jártam az FVF-nél. -
Ari18
őstag
válasz
bigskull
üzenetére
Egy minőségi 400W-os bőven elég.
Ma újra pasztáztam a 4870-emet és így idle 30%-os venti mellett 48°C tarja a vrm-ket,a gpu-t meg 45°C-on.szerk. :katt777 minek kellene 450W-os vagy fölötti táp? PH-s mérés [link] és ezek egy tuningolt quad proci mellett mért eredmények.

-
katt777
félisten
válasz
bigskull
üzenetére
Tudtommal a Palit hűtése elég jó, linkje ott a honlapomon. Egyébként az enyém is jobb lenne, csak nem akarok gart veszteni, hogy leszedem a burkolatot, mert 2 8cm-es venti (vagy 7-es elférne). Egyébiránt nem is a VGA a gond, hiszen elég normális értékeket produkál (most már), hanem hogy a lap is jobban melegszik. Átmeneti megoldásnak betettem egy NFP8-at oldalt alulra, az most tol egy jó adag friss levegőt a VGA hűtőjére, így most már csak 42/52/45°C idle, load meg tuningolva is max 78/90/84°C. A RAM-ok nagyon tudnak melegedni.
-
TTomax
félisten
válasz
bigskull
üzenetére
Én a 22" monitorhoz kicsit kevesellem a 4850-et...most még elmegy de szerintem aki 22"-es ,monitort vesz az nem medium beállitásokkal szeret játszani...bár vannak olyan jatékok ahol high sem gond a kisebb radeonnak...a 4870-röl érdemben nem tudok nyilatkozni
Én egy 4850CF-ben gondolkodtam egy ideig ugyanekkora felbontáshoz,aztán az nem vált be és lett GTX280... -
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Spórolós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már ha olyan a lap.