Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
charly174
üzenetére
Cserélj avatart, mert a kendőtől nem látod, kinek válaszolsz!

Viccet(!!!!!!!) félretéve! /Nehogy sértésnek vedd!
/
1. Nagyon el legyek keseredve, hogy egy béta drivert felrakjak. Jellemzően nem teszem.
2. A MegaUpload és barátai féle toolbar-os letöltögetőkkel vagyok úgy, hogy csak úgy nem rakom fel őket. Na jó, mögötte van egy amolyan hátha érzés is. Tehát nem!
3. Miután próbáltam keresni letöltési lehetőséget, de úgy tűnik, minden link mögött a rumkola által jelzett cím van, a helyedben torrent keresővel próbálkoznék. Helyemben pedig megvárom a WHQL-t.Jelzem, mivel nem indokolta semmi - azaz minden, amit használok megy korrektül -, még a 8.8-at használom.
(#28442) DeSanto:
Nem mondod, hogy a MegaUpload már nem toolbar-os?! Akkor nem kicsit felületes voltam újabban! Továbbiakban nem teszem. Van néhány anyag, ami ott érhető el leginkább...
Köszönöm!
-
DeSanto
őstag
válasz
charly174
üzenetére
Ide kattintasz.
Majd látod a nagy MEGAUPLOAD feliratot ami alá van húzva végén felhajlik a nyíl.Plaese enter: (itt 3 karaktert találsz) here: ide beírod a 3 karaktert és download.Kivárod a pár másodperces időtartamot.
Nem nehéz.

_Toka_: Értem amit mondasz egyet is értek veled de pl engem már első nap zavart hogy befűtötte a házat.

-
_Toka_
senior tag
válasz
charly174
üzenetére
Írásjelek nélkül érdekes a mondatod...
Szia nem alapon megy csak ja és 64Bites Vista van a gépen.Én erre fordítottam:
Szia! Nem, alapon megy csak. Ja, és 64 bites Vista van a gépen.És így, 21%-os ventivel hibázik a kártya?
Egyébként szerintem játékok alatt feljebb megy az a 21%, csak, mire újra nézed 2D-ben, már megint 21%. Persze annyi infoból, hogy 4870-ről írsz, nem tudok másra következtetni.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- Formula-1
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS RTX 2080 TURBO
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/