- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Baga1983 #48454 üzenetére
Jah, hát ha csak addig kell akkor azt vedd amelyik olcsóbb. Sőt, szerintem egy 4770-el járnál a legjobban.
leftyke
Általában akkor csinálja ezt ha sok a tuning, vagy túlmelegszik a kártya. Mikor jön elő? Minden nagyobb terhelésnél, vagy csak egy bizonyos játéknál?
Páran már találkoztak ezzel a "hibával", általában driver csere esetleg bios frissítés (az alaplapon) megoldotta a problémát. Én is küszködök ezzel, viszont nem találtam rá gyógyírt, visszaküldtem gariba de nem találtak hibát. -
bozont
veterán
válasz
Baga1983 #48450 üzenetére
Ez attól függ mennyi az árkülönbség és mennyi időre tervezel (bár azért a 4850 sem húzza sokkal tovább mint a kistesó). A 4850 kb 15%-al gyorsabb átlagosan, mint ahogy itt is látszik. Na meg ha tuningolsz is, akkor könnyedén hozható a 4850 teljesítménye, persze erre nem szabad 100%-ig alapozni, hiszen a tuning sosem biztos.
mod.: Ahogy nézem, kb 5-6k különbség van a két kártya között (gyártótól függően). Nekem megérne annyi pluszt a 4850, de azért mérlegelj Te is a tesztek alapján.
-
DroneZ^
őstag
válasz
Baga1983 #16677 üzenetére
Hát, épp ezért irtam, hogy ha van igény rá... Mert én lennék az a hely
Mostmár van kocsi, van cég, tudok hozni nagykerből cuccosokat, lehet elkellene kezdenem az üzletetKár hogy még suliba kell járnom, de nyáron mehetne rendesen.
Ha van elég érdeklődő, akkor lehet belevágok!Itt egy példa:
Asus Extreme Radeon HD 4870 512MB DDR5 - 54916 Ft-ért tudom szerezni.
IPON ár: 56.298 FtBár lehet hogy rossz példa volt mert az Asus még nem csökkentette az árát
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest