Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• katt777

félisten

válasz DigitXT #41178 üzenetére

Akkor most leírom, röviden 1000-edszer, hátha megérted: Ha nem használod ki maximálisan a VGA teljesítményét, akkor miért nem vettél egy olcsóbbat, amelyet viszont kihasználsz, és ugyanúgy visz minden játékot? (Vagy még jobban, ha nagyon gyenge a proci az erős kártyához.) Tehát ez esetben ráfizetés a nagy teljesítményű VGA. Én ezért szoktam írni, aztán ki-ki eldöntheti, hogy megéri-e neki. Csak egy lehetőség. Mert nem kizárólag a te szempontod érvényes, nem az enyém, és nem is másé. A topic lényege, hogy ki-ki elmondja a magáét, és hogy több szempont alapján lehessen tájékozódni.
    Én senkinek nem tanácsoltam soha, hogy hajtsa szét a processzorát. Ha te azt, hogy egy adott VGA alá, milyen sebességű processzor megfelelő a VGA teljes kihasználásához, széthajtási javaslatnak értelmezed, akkor szövegértés-beli hiányosságaidról teszel tanúbizonyságot.

• _Toka_

senior tag

válasz DigitXT #41178 üzenetére

Nem érted a lényeget: ha nem készül el időben a következő képkocka, akkor
    meg fog akadni a kép, és ez érezhető. (Persze csak mozgás közben...:DDD)

Azért igyekszem ám érteni... :U Ez 1/60 másodperc kiesést jelent az említett esetben. Hidd el, ez keveseknek okoz problémát!

Az már más kérdés, ha ez közel minden képkockára igaz, akkor tényleg jelentősen visszaesik az FPS szám.

Aktív témák

Hirdetés