- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #41178 üzenetére
Akkor most leírom, röviden 1000-edszer, hátha megérted: Ha nem használod ki maximálisan a VGA teljesítményét, akkor miért nem vettél egy olcsóbbat, amelyet viszont kihasználsz, és ugyanúgy visz minden játékot? (Vagy még jobban, ha nagyon gyenge a proci az erős kártyához.) Tehát ez esetben ráfizetés a nagy teljesítményű VGA. Én ezért szoktam írni, aztán ki-ki eldöntheti, hogy megéri-e neki. Csak egy lehetőség. Mert nem kizárólag a te szempontod érvényes, nem az enyém, és nem is másé. A topic lényege, hogy ki-ki elmondja a magáét, és hogy több szempont alapján lehessen tájékozódni.
Én senkinek nem tanácsoltam soha, hogy hajtsa szét a processzorát. Ha te azt, hogy egy adott VGA alá, milyen sebességű processzor megfelelő a VGA teljes kihasználásához, széthajtási javaslatnak értelmezed, akkor szövegértés-beli hiányosságaidról teszel tanúbizonyságot. -
_Toka_
senior tag
válasz
DigitXT #41178 üzenetére
Nem érted a lényeget: ha nem készül el időben a következő képkocka, akkor
meg fog akadni a kép, és ez érezhető. (Persze csak mozgás közben...)
Azért igyekszem ám érteni...Ez 1/60 másodperc kiesést jelent az említett esetben. Hidd el, ez keveseknek okoz problémát!
Az már más kérdés, ha ez közel minden képkockára igaz, akkor tényleg jelentősen visszaesik az FPS szám.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest