Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Osynho

addikt

válasz SystemRoot #38380 üzenetére

A hazugság kampányt nem értem még mindig. Az X800GTO a hivatalos Ati specifikációk szerint 12 pipát tartalmaz. A GTO esetén ha jól emléxem aktiválni lehetett a maradék 4 pipát (de ahogy irod, később hardveresen korlátozák ezt is). Az, hogy a Sapphire kezdetben kiadta a 16 pipás verziót, még nem jelent az én nézetemben hazugságot. Mivel az Ati legnagyobb partneréről van szó, feltételezem ezzel az is volt a szándékuk, hogy odaverjenek az nVidiának egy jobb ár érték arányú kártyával.
    Egyébként ez egyáltalán nem egyedi dolog: 9500pro@9700pro , 9800se@pro kártyákat is nézhetjük, itt is egy gyengébb kariból lehet jobbat "csinálni". Persze a júzereknek tetszik az ilyen, hiszen jól járnak.
    Azt, h miért nem adták ki hamarabb a DulaSlot verziót arra értettem, ha régebben is először jobb termékkel léptek piacra, akkor most miért nem? (mondjuk szerinted nemjobb ez a variáns, de mindegy) Hiszen az általad említett "GTO-csalás" idején se voltak rákényszerítve a jobb vga gyártásra, szerinted mégis galárdul ezt tették, erkölcstelen piaci előnyszerzés reményében.
    Persze, lehetett sejteni előre, h nem jó dolog idle 80fokos kártyát kiadni (mellesleg ettől még tökéletesen működőképesek ezek is), de kelletek az általad is említett médiák tesztjei, valamint a felhasználók sírása, hogy elkezdjenek egyedi hűtéseket tervezni. És ha már ez a helyzet ,akkor miért ne tegyék ezt olcsóbb nyákkal.
    Sztem nem fog közeledni lényegesen a nézőpontunk, de értem, elfogadom a tiedet :R Viszont befejeztem a sokak számára érdektelen, a topic témájához csak lazán kapcsolódó hozzászólások gyártását. Köszi a türelmet és bocs, ha hülyeségeket írtam :DDD

Aktív témák

Hirdetés