- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
SystemRoot #38380 üzenetére
A hazugság kampányt nem értem még mindig. Az X800GTO a hivatalos Ati specifikációk szerint 12 pipát tartalmaz. A GTO esetén ha jól emléxem aktiválni lehetett a maradék 4 pipát (de ahogy irod, később hardveresen korlátozák ezt is). Az, hogy a Sapphire kezdetben kiadta a 16 pipás verziót, még nem jelent az én nézetemben hazugságot. Mivel az Ati legnagyobb partneréről van szó, feltételezem ezzel az is volt a szándékuk, hogy odaverjenek az nVidiának egy jobb ár érték arányú kártyával.
Egyébként ez egyáltalán nem egyedi dolog: 9500pro@9700pro , 9800se@pro kártyákat is nézhetjük, itt is egy gyengébb kariból lehet jobbat "csinálni". Persze a júzereknek tetszik az ilyen, hiszen jól járnak.
Azt, h miért nem adták ki hamarabb a DulaSlot verziót arra értettem, ha régebben is először jobb termékkel léptek piacra, akkor most miért nem? (mondjuk szerinted nemjobb ez a variáns, de mindegy) Hiszen az általad említett "GTO-csalás" idején se voltak rákényszerítve a jobb vga gyártásra, szerinted mégis galárdul ezt tették, erkölcstelen piaci előnyszerzés reményében.
Persze, lehetett sejteni előre, h nem jó dolog idle 80fokos kártyát kiadni (mellesleg ettől még tökéletesen működőképesek ezek is), de kelletek az általad is említett médiák tesztjei, valamint a felhasználók sírása, hogy elkezdjenek egyedi hűtéseket tervezni. És ha már ez a helyzet ,akkor miért ne tegyék ezt olcsóbb nyákkal.
Sztem nem fog közeledni lényegesen a nézőpontunk, de értem, elfogadom a tiedetViszont befejeztem a sokak számára érdektelen, a topic témájához csak lazán kapcsolódó hozzászólások gyártását. Köszi a türelmet és bocs, ha hülyeségeket írtam
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest