- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38407 üzenetére
"Az X800GTO a hivatalos Ati specifikációk szerint 12 pipát tartalmaz. A GTO esetén ha jól emléxem aktiválni lehetett a maradék 4 pipát"
Ácsi, ácsi. A Sapphire X800GTO2 néven adott ki kártyákat, és fennen hangoztatta hogy ebben 16 pipa van, és valóban az első darabokban (amiket teszteltek) tényleg annyi volt.(nekem is ilyen kártyám volt egy darabig). Ez nem X800GTO. Azoknál egyébként soha nem is lehetett aktiválni semmit. Aztán utána már csak a, nyilvánvalóan sokkalta olcsóbb, zöld nyákos cuccot forgalmazta. Ez persze hivatalos hírekben sehol sem jelent meg, csak a hardverekkel szimbiózisban élő fórumlakók tudtak a váltásról, aztán persze később lassan terjedtek el a hírek, de elképesztően sokan át lettek verve.
Ha ez a Te szemedben nem hazugság, akkor nem tudok mit mondani. Ráadásul több ilyen példa is van a Sapphire esetében.
"Egyébként ez egyáltalán nem egyedi dolog: 9500pro@9700pro , 9800se@pro kártyákat is nézhetjük, itt is egy gyengébb kariból lehet jobbat "csinálni"."
Mi köze ennek ahhoz? 9500 Proból tudtommal mindet lehetett modolni és nem volt újabb kiadás ami szutyok lett volna. 9800SE ből pedig soha nem lehetett mindet moddolni, mindig is a szerencse kérdése volt hogy működik e (és ha műxik nem hibázik e) a második quad. Ott senki nem hangoztatott semmit, nem volt átverés.
"GTO-csalás" idején se voltak rákényszerítve a jobb vga gyártásra, szerinted mégis galárdul ezt tették, erkölcstelen piaci előnyszerzés reményében."
Én úgy tudom hogy azokban az időkben a Sapphire nagyon nehéz időket élt és pont olyan hírek keringtek hogy felbontja az abszolút hűségét az ATIhoz és nVket is fog forgalmazni, bár lehet már rosszul emlékszek. Amúgy pedig hogy mi volt a dolog mögött az a kérdés szempontjából irreleváns.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest