Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
katt777 #38195 üzenetére
Egy alsó 12 cm-es és egy oldalsó 8 cm-es beszívó és két 8 cm-es hátúl fent ami kifújó,ja és az összes kábel a hátlap mögött fut.Tök üres a ház áramlásilag...meguntam és elvittem a karit a srácoknak akiktől vettem egy laza tesztre.Ha ott is bukik a kártya megy gariba.Az a röhely,hogy a második zsír új kártyámat viszem vissza 4 hónap alatt.Igaz az egyik egy 9600Gt volt...
-
hoolla
aktív tag
válasz
katt777 #38195 üzenetére
Kösz a választ bár nem toom mi az az ec?
Ha két kártyát rakok be akkor az alsó slotba rakom azt a karit amelyik eredetileg hajtotta a gépet (a felsö slotban) a felsöbe pedig a másik müködőt. Igy a windowsban elkezdi felismerni, majd amikor ellenörizné az alsót akkor áll meg fekete képernyövel.Fisher77 köszi a választ viszem vissza én is.És lesz belöle egy toxic, ha az alap órajelen fut akkor is. Igy legalább nem melegszik annyira.
-
vagamo
őstag
válasz
katt777 #38195 üzenetére
Én is vártam volna, de sajna akinek kell már nem tud!
Végül is ez lett : GV-R485ZL-512H
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest