- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
vagamo #38182 üzenetére
Érdekes mert rossz sztem a kép a Giga mellett a Lord-os linken, ugyanis a tipusban a ZL azt jelenti hogy Zalmanos. Nekem ilyen Zalmanos Gigabyte van, megéri a 300Ft plusszt az egyslotos sapphire-hoz képest ugyanis a Zalmi nagyon jól hűt.. alapon 48-50 fok, de ami a lényeg, hogy terhelve sem megy 60 fok fölé!
-
katt777
félisten
válasz
vagamo #38118 üzenetére
Én ASUS lapba az EPU miatt ASUS-t tennék, aztán szépen szabályozva lenne a VGA feszültsége és órajelei is. Vagy a P5K-val nincs ilyen lehetőséged?
lsc: Nekem az "tetszik", hogy ha már van, mindenütt nekiállnak majd i-core rendszerekkel tesztelni, magyarul az egyszeri user számára totálisan értelmetlen és használhatatlan lesz minden teszt.
-
Departed
őstag
válasz
vagamo #35564 üzenetére
Már úgyis ezt veszed, de csatlakozom a Dual slot-os Sapphire 4850-et elégedetten használók táborához, jó kártya, jó és 28%-on jól hűtve halkan járó ventivel.
Meg most nemrég kiderült, hogy az sem természetesen jó tulajdonsága (mindnek ilyennek kéne lennie, de szinte csak ez ilyen) hogy 160/250-re veszi vissza 2D-ben az órajeleket.
A HIS lehetne jobb (persze jóval drágábban), hogy kifújja a házból a meleget, de ha van egy olcsó házventid, ugyanezt megcsinálja. Szóval jót vettem és jót veszel -
kavicssli
addikt
válasz
vagamo #35555 üzenetére
Szia! Nekem lassan 1 hónapja ilyen kártyám van!Nagyon megvagyok elégedve!
Nagyon halk és jól hűti a GPU-t! Szerintem nagyon jó választás ennyi pénzért! Tuning sajnos nem volt mert a procim (2.9Ghz) Nem hajta ki teljesen így feleslegesnek tartom a tuningot!Mondjuk én meglepődtem hogy milyen kicsike dobozba érkezett!
-
lsc
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
vagamo #34910 üzenetére
Mindenképpen valamilyen ASUS-t vegyél, mert az ASUS EPU-ja tökéletesen vezérli a VGA energiakezelését (órajelek és fesz is), így nem fog sokat fogyasztani, nem melegszik túl, és semmit nem kell variálnod bios-szal vagy ATT-szal, hogy a VGA tökéletesen üzemeljen. Én is sajnálom, hogy anno nem volt +5k-m ASUS 4870-re.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest