Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
Topikgazda
válasz raymi16 #6686 üzenetére
Szerintem [ez is] egy nagyon jó opció. Lehet az asiair helyett én ezt választanám, ha nem laptopoznék.. Amugy nekem egy egyszerü asus laptop van, viszonylag könnyü fajtából. Pentium procival, ami azért elég fajdalmasan lassu tud lenni, de a fent emlitett progikat elkezelgeti..
-
kuyarashi
őstag
válasz raymi16 #6686 üzenetére
Akkor ez a 290 MM Mini? Annak még a vezetőkamerája is jobb asztrora, mint bármelyik MILC gép. Más kérdés, hogy monokróm.
Valamint az ASIAIR-ra rendesen lehet építeni, mert a későbbiekben rá tudsz kötni bármilyen DSLR-t és bármelyik ASI terméket (EAF, szűrőváltó, vezetőkamera, stb.), közben a mechanikát is teljes körűen vezérli (jóval több funkcióval, mint a gyári kézi vezérlő). Ilyen az MGEN esetében nincs.Merre laksz?
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest