- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
most valamit félre értek vagy te érted nem jól. a srác arról beszélt szerintem , hogy a gyalult felületet is csiszolni kell mert rövid úton lepereg majd a festék. TJ pedig azt mondja ez nem így van. ebben pedig igaza van. az üveget példaként hoztam fel mert ugye ott nincs hova beszívódni a festéknek. Tehát nem feltétlenül igaz a csiszolást kötelezővé tenni, ennek ellenére csiszolunk amikor, lakkozunk, festünk, beeresztünk. senkit nem szeretnék megbántani de nekem 15 év fórumok olvasása után úgy tűnik TJ elmélkedése a jó. A H Tomi nagy király , de nem akkora tudós mint akinek látszik. Láttam már olyan videóját ami azért nincs a toppon. a videóban ő is megemlíti, hogy jobb lesz a ragasztás, ha előtte csisolunk, de gyorsan hozzá teszi nem nagy a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged