- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
most valamit félre értek vagy te érted nem jól. a srác arról beszélt szerintem , hogy a gyalult felületet is csiszolni kell mert rövid úton lepereg majd a festék. TJ pedig azt mondja ez nem így van. ebben pedig igaza van. az üveget példaként hoztam fel mert ugye ott nincs hova beszívódni a festéknek. Tehát nem feltétlenül igaz a csiszolást kötelezővé tenni, ennek ellenére csiszolunk amikor, lakkozunk, festünk, beeresztünk. senkit nem szeretnék megbántani de nekem 15 év fórumok olvasása után úgy tűnik TJ elmélkedése a jó. A H Tomi nagy király , de nem akkora tudós mint akinek látszik. Láttam már olyan videóját ami azért nincs a toppon. a videóban ő is megemlíti, hogy jobb lesz a ragasztás, ha előtte csisolunk, de gyorsan hozzá teszi nem nagy a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged