- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Durrogtass
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz ViktorSz #64971 üzenetére
Az csak egy egyszerű fiókrátét, nem külön fiók.
Egyébként blum vasalattal szoktam fiókot csinálni, egyszerűbb is, praktikusabb is (jóval drágább is), de ez legalább könnyen kivehető így és megvan a bájaEgyébként ez volt előtte a korábbi szekrény, csak sajnos már nem fér el az új ágytól.
Ez pedig a másik szekrény, itt blum vasalat van a belső rejtett fiókhoz is - meg hát ez azért 4cm tömör amerikai dió keretes, van is súlyaBoldizsár5
Én legutóbb a műhely galéria fenyő hajópadlót pácoltam, egy igazi györtelem volt. Iszonyatosan nehéz szépen egyeneletesen pácolni. Tölgynél talán jobb, mert az nem szippantja be a festéket úgy, mint a fenyő. De kell hozzá idegrendszer és kézügyesség, hogy szép legyen, arra érdemes felkészülni.
Ilyen borzasztó lett az első eredmény - és itt max épp hogy megálltam a hengerrel, rögtön beleégett.
Aztán átcsiszoltam és irtó precizitással, elejétől végéig fel nem engedve a hengert azonos nyomással csináltam újra, így már egész jó lett de így se tökéletes.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program
- Sorozatok
- Tudományos Pandémia Klub
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest