- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboka75
tag
válasz
Viperator #60690 üzenetére
Ilyen Makitát használok egy éve hobbi célra, eddig kb. 300-400 lapostipli helyet martam ki vele, főleg laminált forgácslapba és keményfába. Pontosságával nincs problémám, nem tapasztaltam kotyogást. A steller esetleges problémáit kikerülendő én 99%-ban a talpat használom referencia felületnek. Az egyetlen gondom a géppel, hogy a forgácselszívó csatlakozó az O gyűrű ellenére is túl laza, lötyögős, emiatt néha kifúj mellette a fűrészpor.
-
Akellla
tag
válasz
Üdv Tökéletes gép,én kb 5 éve használom pontos semmi baj vele és sz.tem értékarányos,én fához és lamihoz is használom bár két éve megvettem a domino 700 at azóta fához azt használom.Ha szigorúan nézzük mire elpusztítod a makit annyit keresel vele hogy bármit megvehetsz,száz alatt kofferben ez ajándék...üdv .
-
AIex
tag
válasz
Ha vissza keresel, időről időre felmerül a téma.
Okés gép, talán 1-2 visszajelzés volt, hogy idővel kottyan minimálisat.
Én azt mondom, csodát ne várj, amennyit fizetsz érte, azt biztosan tudja. Főleg azért sem, mert pl. Bosch-nak szinte ugyan ez a felépítménye, illetve Kress-Mafell is ugyan azt a felépítményt használta anno, plusz a Milwaukee is eléggé hasonlít, szerintem egy beszállítótól jött. Ebből azt a konklúziót vonnám le, hogy sok mozgástered nincsen, a márkával, csak az elektromos motort választod, a felépítményben ugyan azt kapod.
Ha kell egy igazán profi gép, akkor Lamello. A plusz steller hozzá, szerintem nagyon sokat dob rajta, ha lapba akarsz furatot készíteni, élről ütköztetve a gépet. Az ára sajnos annyi, amennyi, cserébe az értékét is jól tartja, és ha nem lakod le a gépet, akkor igen hamar pénzé is lehet tenni.
Másik alternatíva lehet még a régebbi Ferm lamello gépek, bár ilyet már nem egyszerű találni, mert ha kerül fel egy szép állapotban, fél nap alatt, elviszik.
*Felépítmény alatt a talpat, és csúszó mechanikát értem a stellerrel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest