- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Nem akartam beleszólni, mert egyetértek veled maximálisan: ha maga a konstrukció nem is eleve elhibázott talán, de ezzel a feltekerős megoldással sokkal jobbat, és fele annyira bonyolultat lehetett volna kihozni belőle ennyi pénzért.
Én sötétítő táblákat gyártok magamnak boltíves ablakokra. Redőnymotort használok, akár távirányítású is lehet, de van sima kapcsolós is olcsóbban. Ehhez mindent lehet kapni, csövet, csapágyas rögzítéseket, amik a keretbe sokszorosan beleférnek. Akár motor nélkül is megoldható egyszerű, készen kapható szerkezetekkel a mozgatás. Nem próbáltam, de szerintem egy jobbfajta fehér lepedő tud olyan képminőséget visszaadni, mint egy fehér farostlemez. Aztán később csak a vásznat kéne lecserélni mindenféle feltekerő szerkezet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest