- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Nem akartam beleszólni, mert egyetértek veled maximálisan: ha maga a konstrukció nem is eleve elhibázott talán, de ezzel a feltekerős megoldással sokkal jobbat, és fele annyira bonyolultat lehetett volna kihozni belőle ennyi pénzért.
Én sötétítő táblákat gyártok magamnak boltíves ablakokra. Redőnymotort használok, akár távirányítású is lehet, de van sima kapcsolós is olcsóbban. Ehhez mindent lehet kapni, csövet, csapágyas rögzítéseket, amik a keretbe sokszorosan beleférnek. Akár motor nélkül is megoldható egyszerű, készen kapható szerkezetekkel a mozgatás. Nem próbáltam, de szerintem egy jobbfajta fehér lepedő tud olyan képminőséget visszaadni, mint egy fehér farostlemez. Aztán később csak a vásznat kéne lecserélni mindenféle feltekerő szerkezet nélkül.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- EAFC 25
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- További aktív témák...
- Eureka Mignon Specialita 17NX + Eureka knock box
- Bontatan fóliás, garanciás LaMetric Time okos asztali óra
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Brock 7,5Jx17" 5x112 ET45 alufelnik
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest