- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
serfozotibi
csendes tag
válasz
aszamóca #37257 üzenetére
Nah örülök hogy pozitívak az első meglátásaid vele kapcsolatban.
Az biztos hogy a steller nagyon patent, könnyen állítható és ha belövöd a skáláján a mutatót akkor könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. Én fel szoktama stellerre rakni azt a lapos alu segédprofilt is, amihez van 3 kapupánt csavar, mert ha kisebb darabokat kell hosszára vágni akkor jobban odaférek, mintsem a magas steller mellett.
Egyébként a tolószánja olyan amilyen, szerintem nem rossz, de nem is kell tőle csodát várni. (jobb mint a pts10-é, hú az katasztrófa), de én csinálok rá egy olyan keresztvágó csúszóasztalt, annál jobb ötlet nincs keresztvágáshoz ebben a kategóriában. Ki is vágtam már hozzá mindent, de idő az persze sosincs semmire.
Neked csavarok fogják a betétlapot? Mert nekem egy csavarhúzó hegyével kipattintható.... és alatta vannak hernyócsavarok amelyekkel lehet állítani hogy síkban legyen az asztallal. Én csináltam hozzá zérósat még régebben, de mivel azt csak csavarokkal tudom rögzíteni, macerás miatta a lapcsere, így nem igazán használom, de nem is érzem annyira hiányát.Sok hasznos munkát kívánok vele......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest