- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
stgellert #34481 üzenetére
Vélelmezem, hogy a Festool mindenben a mindenkori csúcstechnológiát alkalmazza, itt-ott saját innovációval megturbózva. Akárcsak a Hilti.
Ennek a két cégnek szerintem semmi szüksége arra, hogy a pontokba szedett marketinges előnylistával toborozzon vevőket. Reklámjuk a nevük, és bíztos jó motor, jó akku kaphatja csak meg a feliratukat.
A napokban kaptam a Hilti-től egy ajánlást, miszerint előjegyezhetem még a piacra dobása előtt a legújabb fejlesztésű akkus fúrógépjüket. Tájékoztatásul annyit írtak, hogy hidegben is remekül tölthető és használható, extrém körülményeket jól toleráló, nem játékszer. Meg sem említik, hogy ez milyen névre keresztelt innováció, vagy milyen technológia. És őszintén, engem nem is érdekel. Ha Festool, vagy Hilti, akkor az nagy valószínűséggel remekmű, bármi legyen is. Az sem tudta lelombozni ezt az "előítéletemet", hogy sajnos ők is elsózzák nagynagy pénzért ráadásul olykor a melléfogásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged