Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
-
LOGOUT
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
A jelenlegi Minix X8-H Plus-t cserélném le egy újabb és egyben lehetőleg időtálló darabra.
- USB-n rákötött HDD-kről és hálózaton lévő gépekről nézek elsősorban filmeket mx 1080-as felbontásban.
- e mellett meccs streameket (preferálnám ha olyan OS futna rajta, amire lehet reklám blokkolót telepíteni böngésző alá)
- időnként zenét is ugyanolyan forrásból, mint a filmeket
- a házimozi erősítő DTS-t tud
- az sem negatívum ha a rákötött HDD-ket a hálózaton lévő eszközök is el tudják érni, de nem életbevágó
Ha van értelme, szívesen veszek HDR képes készüléket, de ha 4-5 évnél többet nem bírnak ki, akkor nem számít, nem tervezem a fejlesztést semmilyen más téren ebben az időszakban.
Nem meglepő módon a lehető legolcsóbban szeretném megúszni, de legalább ennyire fontos hogy minél tovább használható és működőképes legyen.
Odroid N2 plus 4Gb-ot néztem első lendületből, de igazából hozzáértésem nincs.
Köszi, ha van ötletetek. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
DoItYourself #56557 üzenetére
Köszi
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
DoItYourself #56555 üzenetére
Ajánlottam hogy tegyem fel a PC-re a Kodi-t, teszteljem és ha minden kerek, akkor vegyek egy lejátszót, amin elfut.
Ezzel az a problémám, hogy mivel a PC-men fut, nem tudom a hálózati funkcióit tesztelni, mivel a másik oldalon ugyanaz a WD lesz, aminek a hiányosságai miatt újat szeretnék venni.
A WD-nek sincsenek gondjai a rákötött merevlemezek tartalmainak lejátszásával. Csakis a hálózaton elérhetők némelyikénél, illetve a külső feliratok megjelenítésével nem bír. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
DoItYourself #56547 üzenetére
Sajnos ebből nem derül ki hogy a külső feliratokat hogy kezeli pl., hisz hálózaton megint csak a WD-n keresztül tudom tesztelni.
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok,
nekem is wdtv live van és az egyetlen gondom vele, hogy hálózati lejátszásnál nem játsza le a külső feliratot, akadozik a hang időnként, szóval nem tökéletes, bár usb-n minden fasza.
Most HDMI-n van egy fullHD tvre kötve, optikain az erősítőre, USBn merevlemezek benne, és látja a notesz merevlemezeit.
Most is ez kellene, stabil lejátszással mindenhonnan, 3 USB3 királyság lenne, de 2 USB is elég valójában. Leginkább .mkv fileokat nézek, de az sem baj, ha lejátszik .avi-kat és .iso formátumokat is. Jó lenne, ha a rákötött merevlemezeket a noteszről is elérném, tudnék rájuk másolni/törölni; a sebesség nem elsődleges, ha mellette tudok filmet nézni.
Zenelejátszásnál főleg .mp3, néhány más formátum; nagyon fontos hogy a teljes zene mappából tudjon véletlenszerűen lejátszani, ezt pl. pár media szerver nem tudja, amit próbáltam.
Egyéb szolgáltatások nem érdekelnek, annyi lenne a célja, hogy a 3-4 helyen lévő zenéket, filmeket egy eszközön keresztül érjek el és tudjak lejátszani.
Tudnátok valamit javasolni?
Köszi -
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok,
vettem egy WD TV Live Streaminget. Működik, elégedett is vagyok vele, viszont a rádugott merevlemezeket nem látom hálózaton keresztül (Wifi). Konkrétan a Win7 kapcsolódni sem tud az eszközhöz, hiába csapdosom a párosító számot. Hálózaton keresztül szintén nem tudom elérni, pedig beállítottam nevet/jelszót. A gép Home network-re csatlakozik, a WD-n homegroup van beállítva. A WD saját software-e sem látja.
Vna bármi ötletetek? Nincs kedvem folyamatosan lekapdosni a vinyókat, ha valamit ráraknék vagy leszednék.
Köszi -
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
Alábbi feltételekkel keresnék lejátszót:
- külső merevlemez kezelése (belső nem kell, több USB port előny)
- főleg mkv file-ok lejátszása, de azért van más is
- külső és belső feliratok kezelése
- mindenféle optikai meghajtó irreleváns
- házimozi erősítőre és HD ready TVre megyKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest