Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Úgy nem lehet kábel baja, hogy a kábel lenne megszakadva vagy nem hozzá illő, mert 2 különböző HDMI kábelt próbáltunk ki 2 különböző TV-n és ugyan ez az eredmény. Gondolom a képet 1080p 60hz-re kell benne állítani, az kell egy TV-nek csak mert PCn a VGA-t is erre kell állítani a TVmhez.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
veterán
-
vlevi
nagyúr
Ahha. Akkor viszont mindenképp kell egy HDMI-s házimozi erősítő. A legolcsóbb, ami ilyet találtam, az egy 50-es körül van. Az igaz, hogy ehhez viszont már rendes hangfalszet is köthető.
Vagy pedig külön optikai kábel."Tv csak stereot ad ki szerzői jogok miatt."
Kezd telelenni a tököm a szerzői jogokkal, meg az ilyen elba**tt szervezetekkel. 6milliárd ember szopjon azért, mert valakinek az jutott eszébe, hogy az 5.1-es hang az az övé.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Milka 78
nagyúr
Ott a rackel nem gömbölyű valami(már ha tényleg az égette ki).Én 1 rackel használom mind a két médialejátszómat.A külső táp(amiből kettő van) és az usb mindig be van dugva és csak magával a rackel rohangászok(amin nincs kapcsoló sem),mikor hol nézem a filmet.Tehát megyek rádugom a tápkábelt és utána az usb-t.
-
kirkri
addikt
D-Link DIR-685
Ha rászánom magam a Himedia lejátszóra, akkor eladó sorba kerül, ha esetleg érdekel.
Nappal minden gond nélkül használható, de a nejem állítja, hogy őt zavarja éjszaka a picike ventillátor hangja ami akkor kapcsol be, ha bele teszel egy 2.5'-os HDD-t.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Gasparius
aktív tag
Ezt a hálózati lehetőséget nem értem, ez azt jelenti, hogy több TV-t is elláthat?
Mert erre nincs szükség.
A véleményben az van, hogy USB-vel összekötni nem lehet.... mire gondol ezzel?Sajnos alapfogalmakkal nem vagyok tisztában a médialejátszók terén, így azt sem tudom, mit vesztek, ha nem hálózatos a készülék...
-
Joshi
titán
válasz szonti #51040 üzenetére
Én rendeltem egy Nexbox A95X lejátszót kipróbálás céljából (akkor még 20€-ért), felraktam egy microsd-re a LibreElec-et nagyjából két pillanat alatt (összefoglalóban a telepítési útmutató) és teszi a dolgát. Két komoly hiányossága volt, az egyik hogy eléggé érzéketlen a távirányítója, vagyis pontosan rá kellett irányítani a lejátszóra hogy működjön. A másik és talán ezt tartottam a legkomolyabbnak, hogy nem lehetett bekapcsolni a LibreElec-es megoldás mellett csak tápkábel ki és bedugással. A gyári oprendszerrel nem volt ilyen hiba viszont az nagyon gázos.
Ha nem akarsz várni egy jól működő LibreElec-re, akkor használtan valami WD vagy Asus médialejátszót nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok