Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz #75912448 #21922 üzenetére
Furcsa, de mint említettem egy pár évig javítottam öket. Próbáltam bebizonyítani,hogy majd én jobb képet csinálok mint a gyári. Elárulom sose sikerült, mindig vissza tettem a gyárit. (Pedig én nehezen adom fel! A sony-ból még régebben megpróbáltam loewe képet kicsiholni, de az sem sikerûlt! Kutyából nem lesz szalonna!) Enyit loewe-röl.
Samsungról meg annyit, mért kell egy szalonból kihozott tv-t állitgatni? Nem is értem. A gyárban Minden Lehetôség Adott. Azt elhiheted komoly müszer park áll rendelkezésükre nem ez a 60 ezres kalibráló. Azért ezek a tv-k nem filléres piaci lomok! A samsung megbecsülhetné a vásárlóit egy precíz beállítással.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok