Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

NAS-váltás van éppen folyamatban, végigsiftelődnek a családi NAS-ok -- belül egy 5303 tolja meg a sort, alul kiesik egy 3102, a helyébe lép a 3202.

Már eleve rettegek a HDD migrálásától, mivel egyszer már keményen ráfaragtam egy inicializálásra, pedig az Asustor szent liturgiája szerint jártam el.

Ami viszont tényleg fontos, az pár torrent. Előrebocsátom: nem értek a torrentezéshez, nem is űzöm nagyban. Van viszont mondjuk öt olyan seedem (Transmission 3 alatt), amelyik nagyon fontos, illetve eszmei értéke van annak, hogy a seedelés ne szakadjon meg, azaz maradjon a sok éves aktív státusz.

Az első kérdésem az, hogy ezt hogyan tudom megoldani.

A második az értetlenségem esete. A hierarchiában alul levő NAS-on (amelyik ugye a 3102 lesz) évente pár napig elérhető kell, hogy legyen egy-két seed. De fontos, hogy aktív kapcsolattal. És itt jön a probléma:

Telepítettem a Transmission 4-et, a beállítottam a Peer Listening Portot, a routerben ráirányítottam az IP-címére -- és nem működik, port closed.

A 3202 régi telepítése még Transmission 3, ott ugyanez a beállítás (természetesen másik portszámmal, mindkét NAS esetében 60000 fölött) évek óta működik, port open.

Mit csinálok rosszul?

Köszönettel: MaCS

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés