- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
MaCS_70 #3447 üzenetére
5304 lesz? kíváncsi vagyok majd a véleményedre! 2.5 évig elégedett és büszke voltam rá. most 3 évnél már szerencsés és elégedett (gari előtt egy hónappal halt meg a háló csatinál valami..
)
na de, a transmission folytonosságot azt hogy érted? nem állt meg a seed még sose, se egy áramkimaradás, semmi? mi itt a pontos célod, mert még nem értem igazán.
ami a port nyitást illeti, ott csak vmi typora tudok elsőre gondolni, mert a leírásod okénak tűnik.
amúgy kifelé menő port nyitás nélkül is brutál feltöltést lehet tolni, kellő mennyiségű sávszél és futó szállal. láttam már olyat aki korlátozta sávszélességet felfelé, mert már érezhetően megfogta a normál működést. én nem javaslom ezt a port nyitást éppen ezért, mert biztonsági kockázat is lehet.
u.i. 3-as transmission már nem elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest