- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
zoltan6 #5521 üzenetére
Infoid alapjan mi is bealltunk az AX58U tulajok soraba, eddig bevalt, minden mastol megszabadulunk, ebbol lesz meg par darab. Mondjuk viccesen jatek kutyu kulseje van az AC68U-hoz kepest, es az anyaga is rettenetes, minden meglatszik rajta. Ettol eltekintve es foleg mukodesere viszont kifogastalan eddig. Koszi.
Az idozonaval viszont ez is szivat, mint anno az AC68U "* Megjegyzés: a rendszer-időzóna eltér a helyi időbeállítástól." GMT +1 Budapestre van allitva. A DST idozona valtozasok neked hogyan vannak beallitva? -
Gausz
aktív tag
válasz
Vittorio85 #5595 üzenetére
Nálam is ugyanez a szitu. Kábellel kb 15-20MBps-t érek el USB3.0-as meghajtóra (NTFS), ha megnyitom a router kezelőfelületét, akkor a CPU-k 100%on mennek, szóval ennyit tud ez a modell. Vezeték nélkül már nem is használom, de úgy rémlik, 7-10MBps-t értem csak el.
-
Patice
nagyúr
válasz
Vittorio85 #5595 üzenetére
A külső vinyó milyen fájlrendszert kapott?
NTFS esetén meg is van az egyik lehetséges OK.
Próbáld ki más fájl rendszerrel is, pl. Ext4 vagy exFAT. -
Vittorio85
csendes újonc
notebookot routerrel Lan kábellel osszedugva 25MB/s a másolás laptoprol külső winyora...az sem nagy szam, nem?
Megpróbáltam a 2.0ba bedugva, úgy is ugyanaz mint a 3.0ba ilyen átlag 10-12MB/s talán...Hogyan tovább? Mert elvileg a kb 2xesét kéne tudnia wifin másolásnál és szeretném kihasználni.
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
Vittorio85 #5591 üzenetére
Több mindentől lehet lassú a másolás pláne wifi esetén.
Milyen link sebességet ad a router és a laptop közt, én letesztelném a sebességet kábeles kapcsolattal is, mert akár zavarhatja is valami az adatátvitelt. -
envagyok
veterán
Lenne egy hülye kérdésem.
Van olyan mód úgy portot nyitni kifelé, hogy egyrészt a router is kérjen egy jelszót, ha kívülről lépnék be, majd ha az okés, csak akkor nyisson ténylegesen? ott persze újabb jelszóval? -
Vittorio85
csendes újonc
Üdv mindenkinek,
nemrég vettem meg a routert és samba-ra is szeretném használni.
Torrentes filmek 10GB körüli másolásra, notebookra letöltöm, és amit akarok rámásolom a routerba dugott 3.0 usb külső winyóra.
Na most a másolás nem nagy eresztés ilyen 8 és 12MB/s között ingadozik, átlag 10MB kb.
egy helységben van a notebook és a router. az winyo ház 3.0 usb, a notebook háló kártya AC-s.
prioritás első helyére van állítva a filetransfer.
valakinek van ötlete? firmware? hdd usb ház? külső hdd? mitől ilyen lassú.
Ahogy olvasgattem ilyen 25MB/s környékét tudnia kéne. -
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Beállítottam a DLNA szervert, szépen tolja is a filmet a TV-nek, meg a zenét a házimozi erősítőnek.
Viszont az SACD formátumról készült DSD felvételek (.dsf kiterjesztésű fájlok) nem látszanak a lejátszható fájlok listájában, pedig elvileg az erősítő tudná kezelni.
Gugli barátom szerint az a hiba, hogy a DLNA szerver mime type listájához nincs hozzáadva a "dsf=audio/dsd" ezért nem látszik zenefáljnak.
Hogy tudnám a beépített DLNA szervert átkonfigolni a fentiek szerint?
Lehetséges ez egyáltalán egy beépített szolgáltatásnál?Vagy tudtok mondani egy 3rd party firmware-t amiben van konfigolható DLNA szerver?
-
samujózsi
senior tag
-
Hyena
senior tag
Version 3.0.0.4.385.202522020/02/1336.41 MBytes
ASUS RT-AC68U Firmware version 3.0.0.4.385.20252
- Fixed the firmware update problem in some special conditions.
- Fixed UI bugs. -
engineur
csendes tag
válasz
zsolt501 #5585 üzenetére
Befrissítettem a legújabbra, amit felajánlott:
Firmware verzió: 3.0.0.4.385_20252 -
engineur
csendes tag
válasz
zoltan6 #5583 üzenetére
Nagyon köszönöm, sikerült beállítani a Fix IP címeket.
Most a PopcornHour A-500-al vagyok bajban, mert, amióta lecseréltem a Win7-est Win10-re, azóta nem látja a PopCorn az ASUS-hoz csatlakozó számítógépet és a NAS-t.
A Win10-ben megszüntették az "otthoni csoportot", azóta egyesével kell engedélyezni a megosztott mappákat, de még ezután is Felhasználónevet és jelszót kér. Holnap megpróbálok ezzel is megküzdeni, mert különben nem tudunk házimozizni. -
zsolt501
Topikgazda
-
engineur
csendes tag
Kérek szépen egy kis segítséget a nálam okosabbaktól.
Az ASUS RT-AC-68U a kedvencem, a házban levő összes eszközt kiszolgálja.
A legújabb Firmware van rajta: Firmware verzió:3.0.0.4.384_45713
Amit nem tudok, hogyan lehet az automatikus IP cím helyett Fix IP címet beállítani a routeren a számítógéphez és a PopcornHour A-500 médialejátszóhoz? -
tsilver
aktív tag
68U nál ne jelzi nekem újabban a fw frissítéseket a Merlin. Tapasztaltok ilyet vagy mitől lehet ? ú
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok, van értelme a 384.14.2-ről az új 384.15-re frissíteni?
-
Hyena
senior tag
Az aktualis gyari firmware-el nehany naponta megbolondul az IPV6 ami az alabbi oldalon tesztelve 10/0 eredmenyt hoz (digi internettel)
https://test-ipv6.com/
Ez meg nem is lenne baj, de valahogy koze van a dolognak a NASomon futo emby szerverhez ami ilyenkor nem tud kapcsolodne a semmilyen scraperhez, nem tud plugint updatelni stb , mivel ugy tunik valamiert ipv6on kapcsolodik ezekhez.
Az ipv6ot az embyn kikapcsolni nem tudom, legalabbis nem talaltam semmi erre utalo opciot, igy azt kerdeznem, hogy van valami megoldas erre az eltuno ipv6ra?
Vagy lehet valamit allitani rajta a routeren , hogy ne bolonduljon meg? (vagy kapcsoljam ki , egyaltalan van valami ertelme, hogy be van kapcsolva?)
a csatolt kepen a jelenlegi beallitas.
A router ujrainditasa megoldja a problemat es olyankor ujra 10/10 az ipv6 teszt eredmenyes es vele egyuttal megjavul az emby szerver is, de nem akarom allandoan ujrainditgatni ha lenne 1 jobb megoldas. -
Mostanában párszor azt csinálja az AC68, hogy a webes felületet nem tölti be egyik böngésző sem, se URL-lel se IP-vel. A router egyébként rendben működik, LAN-on, WLAN-on kiszolgálja az eszközöket, a mögé kötött HDD-k elérhetők hálózatról, lehet pingelni, be is lehet rá telnetezni gond nélkül. Valami ötlet a problémára? Azon kívül, hogy ha nagyon kell a felület, akkor telnettel rebootolom?
-
samujózsi
senior tag
válasz
modflow #5550 üzenetére
Na erre mondtam, hogy ip nélkül nem használható a port száma
Megosztottad a ddns-ben használt neved, így már okozhat gondot, ha valami rosszindulatú alak nézte az előzményeket.
A webhozzáférés engedélyezése ... mellett állítsd nemre, ha még nem tetted meg!
Ez az, ami alaphelyzetben tiltott, de az a nyomorult androidos app kinyitja és halvány fogalmam sincs, hogy miért teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest