- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
SztiviVander #3664 üzenetére
Köszi, hogy te is ránéztél a problémámra!
Valami ilyesmit szeretnék igen
A leírást csak egy kép mitt tettem be, de nagyjából lefedted a problémám.
Ékezet nélkül is érthető volt, de nem emiatt nem teljesen világos
Így, hogy leírtad, már nekem is világos, hogy hülyeséget írtam, és persze nem kintről kintre szeretnék forwardolni, hanem ahogy írod: kintről befelé.
"ha jol sejtem a nasban azert kell megadni a kulso ip/port parost hogy pl a kepek linkjei jok legyenek": leírom inkább mit is szeretnék, mert én nem linkelésre gondoltam, de persze lehet egyről beszélünk, csak nem jól kódoltam át magamnak a problémámat
Synology NAS-om van, amihez a synology készített egy Photo station nevű csomagot a nas-ra (ezt lehet a 80-as porton elérni), illetve biztosít különböző rendszerekre saját képnézegető alkalmazást(DS Photo). Ahhoz, hogy be tudjak jelentkezni az alkalmazásba, meg kell adnom a ddns címemet (port nélkül, mert ugye alapból a 80-as porton van), felhasználónevemet, illetve a jelszavamat. Most ugye ahhoz, hogy ez kintről is működjön, forwardolnom kellett a 80-as portot a nas felé a routerben, azaz ha jól értem, most tulajdonképpen megynitottam a 80-as portomat a világ felé. Na ezt szeretném elkerülni de úgy, hogy ha kintről lépnék be a routerből a pl.-nál maradva a ddns_címem:61321-es porton, akkor azt a router irányítsa át a nas felé deúgy, hogy a NAS-on közben marad ez a szolgáltatás (Photo station) a 80-as porton, mivel ezt a portot nem tudom megváltoztatni. Tehát a DS Photo alkalmazásban így kelljen belépnem: ddns_címem:61321 + felhasználó név+jelszó"Tehat beallitod hogy a 61321 portot tovabbitsa a nas ip-jere es azon is a 80-as portra." --> na azt hiszem pont ez kell nekem. Ezt a routerben hogyan tudom beállítani? Vagy erre írtad, hogy a nas-on belül állítsam be azt, hogy http kapcsolat a 61321-es port, és a routeren meg hagyjam a nas ip-je felé forwardolt 80-as portot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest