Új hozzászólás Aktív témák

• Véreshurka

senior tag

válasz SztiviVander #3664 üzenetére

Köszi, hogy te is ránéztél a problémámra!

Valami ilyesmit szeretnék igen :K A leírást csak egy kép mitt tettem be, de nagyjából lefedted a problémám.

Ékezet nélkül is érthető volt, de nem emiatt nem teljesen világos :D

Így, hogy leírtad, már nekem is világos, hogy hülyeséget írtam, és persze nem kintről kintre szeretnék forwardolni, hanem ahogy írod: kintről befelé.

"ha jol sejtem a nasban azert kell megadni a kulso ip/port parost hogy pl a kepek linkjei jok legyenek": leírom inkább mit is szeretnék, mert én nem linkelésre gondoltam, de persze lehet egyről beszélünk, csak nem jól kódoltam át magamnak a problémámat :)
    Synology NAS-om van, amihez a synology készített egy Photo station nevű csomagot a nas-ra (ezt lehet a 80-as porton elérni), illetve biztosít különböző rendszerekre saját képnézegető alkalmazást(DS Photo). Ahhoz, hogy be tudjak jelentkezni az alkalmazásba, meg kell adnom a ddns címemet (port nélkül, mert ugye alapból a 80-as porton van), felhasználónevemet, illetve a jelszavamat. Most ugye ahhoz, hogy ez kintről is működjön, forwardolnom kellett a 80-as portot a nas felé a routerben, azaz ha jól értem, most tulajdonképpen megynitottam a 80-as portomat a világ felé. Na ezt szeretném elkerülni de úgy, hogy ha kintről lépnék be a routerből a pl.-nál maradva a ddns_címem:61321-es porton, akkor azt a router irányítsa át a nas felé deúgy, hogy a NAS-on közben marad ez a szolgáltatás (Photo station) a 80-as porton, mivel ezt a portot nem tudom megváltoztatni. Tehát a DS Photo alkalmazásban így kelljen belépnem: ddns_címem:61321 + felhasználó név+jelszó

"Tehat beallitod hogy a 61321 portot tovabbitsa a nas ip-jere es azon is a 80-as portra." --> na azt hiszem pont ez kell nekem. Ezt a routerben hogyan tudom beállítani? Vagy erre írtad, hogy a nas-on belül állítsam be azt, hogy http kapcsolat a 61321-es port, és a routeren meg hagyjam a nas ip-je felé forwardolt 80-as portot?

Új hozzászólás Aktív témák