Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Intruder2k5 #2083 üzenetére
Anno én is a TP-Link miatt jutottam arra, hogy a chipset a ludas, de gondoltam, hátha találtak valami szoftveres kerülőutat. Mindegy, azért kipróbálom. Jelenleg a híres/hirhedt béta van fent, de nálam esküszöm többször újra indul, mint előtte. És azok is az elmúlt hónapokban már este voltak, amikor észre is vettem. Szóval ezt most kipróbálom, de érik a csere. Már pályázok az 1300G+-ra, de a kezdő akciókról lemaradtam, amikor 25k-ért be lehetett húzni, most meg 31-32 körül mozog, az meg már nekem kicsit sok. De ha lesz valami akció megint, ráugrok.
-
joyszee
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2047 üzenetére
rendben akkor egy utolso kerdes. most hogy l2tp protocolon keresztul beallitottam. igy elvileg a szolgaltatom latja vagy sem az adatcsomagban hogy mit hasznalok?
-
joyszee
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2045 üzenetére
hu most kicsit megzavartal. ipvanish elofizum van es arouteren szeretnem beallitani a hasznalatat. megadtam a szerver hozaferest a router beallitasaiban, de csak l2tp es pptp ful jelenik meg. hogy hasznalhatnek openvpn protocolt a routeren ha nem tamogatja? egyebkent azon gondolkodtam ha custom firmwaret hasznalnek(merlin) akkor lehetseges lenne?
-
DaveHutt
őstag
válasz
Intruder2k5 #2022 üzenetére
Hogy nyitom meg ezt a jffs mappát a routeren? És hogy készítek scriptet? Igen, analfabéta vagyok ilyen téren.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Intruder2k5 #2020 üzenetére
Hmm, ez a gyakorlatban hogy néz ki? 1 éve nem találok erre leírást.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Intruder2k5 #2016 üzenetére
Magyarán ez azt jelenti, hogy tudnék torrent klienst futtatni ezen a routeren?
-
gippazoid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2016 üzenetére
Lehet nem is jó helyen kérdezem... a fentiek igazak a sima ac1200-ra is?
-
gippazoid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2014 üzenetére
Mi az az optware?
Utána még mit kell csinálni?
Barátom routere, valami kész megoldási tervvel szeretném megkeresni, de ahhoz jó lenne tudni, milyen lépéseket kell elvégezni. Téglásítani sem akarom a készüléket.
Ha sikerül megoldani, tud felhasználóbarát módon működni, mondjuk egy Asus Download Master szinten?Köszi!
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Intruder2k5 #1912 üzenetére
Szia Főnök!
Hálás köszönet a segítségért. Kb. negyed órája sikerült megoldani a problémát, működik a router. Az ASUS oldalán találtam rá a megoldásra, hosszas internetes kutakodás után. Nem volt túl bonyolult a megoldása, de amit Te ajánlottál, egyszerűbbnek tűnik. Remélem, nem kell majd még egyszer kipróbálnom. Sajnos a saját topikja jelenleg halott, ott nem kaptam választ a kérdésemre.
Még egyszer hálás köszönet, hogy egy "betolakodónak" is segítettél!
Ui. most látom, hogy milyen gyorsan megoldódott volna a gondom, ha hamarabb visszanéztem volna ide!
Üdvözlettel: Tidzsi1953
-
goccer
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1748 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, hogy nálam a WDS Bridge másik oldalán csücsülő TPLink routerem a ludas, alapból is csak egy bizonyos FW-vel tudtam rábírni, hogy kapcsolódjon az ASUS-omhoz. Gyanús, hogy az üti ki a routert, mert most már kisebbségben vagyok azzal egyértelműen, hogy bétával is szarakodik.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1734 üzenetére
de láma vagyok...
nagyon köszönöm!
Még valami. VPN-t szeretnék, viszont a router csak PPTP-t támogat, amit az OSX már nem. L2TP kellene neki. Nincs véletlenül valami custom FW ami tudná? dd-wrt nincs rá az oldaluk szerint, mással pedig eddig nem találkoztam.
-
Tomiii258
tag
válasz
Intruder2k5 #1684 üzenetére
OK, de az N12 gyárilag is 3in1-ként van reklámozva, hogy tud repeater módot is, míg az AC1200G+ csak Router/AP üzemmóddal van hirdetve hivatalos oldalon is.
Ezért is írtam, hogy fostos vagyok rányomni
(meg nincs is másik wifim, amivel ki tudnám próbálni...)
-
válasz
Intruder2k5 #1670 üzenetére
Előbb a LAN/DHCP szerver menüpont alatt kellene a kliens eszköznek MAC cím alapján IP címet adni.
-
Tomiii258
tag
válasz
Intruder2k5 #1647 üzenetére
Hmmm...igazából mindegy is, ha valaki innen nem tud majd módszert a hibaüzenet kikapcsolására, akkor úgyis marad a telefonálás.
Azért köszi az infókat! -
Tomiii258
tag
válasz
Intruder2k5 #1644 üzenetére
Szóval ez attól függ, hogy épp milyen IP-t osztanak ki nekem mikor újracsatlakozok PPPOE-vel? Szóval egy disconnect/reconnect után kis szerencsével kaphatok nyilvánost és eltűnik a hibaüzenet a routerből, majd egy újabb IP kiosztás után meg újra NAToltat?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1632 üzenetére
nem, mindig azt írja, hogy nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval vagy mi a fene, eddig 1-szer tudtam rá netet varázsolni, többször nem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1630 üzenetére
majd megpróbálom, de eddig csak erre a natolt szarra sikerült beállnia mindig, igaz amúgy a régi régi dlinkem se a fix re állt fel, a fene tudja hogy csinálják ezt, csak az a bosszantó hogy nem tudom kit hívjak, mert napokon belül szolgáltató váltás lesz, mindenesetre köszönöm a segítséget
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1628 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1623 üzenetére
igazság szerint a mac cimnél nem ír semmit, ha rá nyomok a mac klónozásra akkor megjelenik egy cím, az lenne az?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1615 üzenetére
valszeg dhcp, mert nem kaptam semmit, bár eléggé szarul a modem is, majd lehet a szolgáltatót csesztetem miatta
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1601 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1584 üzenetére
Bejön a kezelő felület.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1582 üzenetére
Ennek így menni kellene pedig, na mind1, azért köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1579 üzenetére
Win10 ja, mindjárt megnézem akkor egy Win7-es gépen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1577 üzenetére
Ha az Allow guest kikapcsolom, akkor ugyan így állítható, de akkor sem érem el.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1575 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1573 üzenetére
Mindent úgy csinálok de egyszerűen nem találja...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #1571 üzenetére
Elég ha az a cél. Média szervert már sikerült csinálni, gépem/TV-n el is érem ami rajta volt a vinyón, de tartalmat nem tudok belerakni.
-
rokapet
tag
válasz
Intruder2k5 #1542 üzenetére
Elvileg gyári béta.
-
rokapet
tag
válasz
Intruder2k5 #1540 üzenetére
Ez igaz, viszont az is beszédes, hogy eddig senkinek aki oda írogat, nem indult újra 1-2 nap után. Meglátjuk 1-2 hét múlva, hogy továbbra is ez-e a helyzet...
-
wopi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1522 üzenetére
Jobban örülnék a levásárlásnak. Már ki is néztem egy TP-link Archer C5-t.
-
e-newsee
addikt
válasz
Intruder2k5 #1482 üzenetére
Van a TP-Linknek egy sima "C1200" (nem AC) típusú Routere, abban ugyanez a chipset van, és olvastam valahol, hogy annál ugyanígy előfordulnak random újraindulások. Szóval az a gyanú is kezd beigazolódni, hogy ez biza nem szoftveres gond.
-
baro32
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1475 üzenetére
Köszönöm a válaszod csak felvetésként íram hátha a szakik elgondolkodnak rajta.
Csak reménykedem hogy ne keljen kidobni a rutert ezekért az ujraindulásokért 1x-2x sikerült pont akkor rebootolni mikor neteztünk kellemetlen ~3-4percig nincs ilyenkor net.
Mint ruter teljesen megvagyok elégedve vele csak ne indulgatna újra időnként -
Failure
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1452 üzenetére
a dologban az a fura, hogy a forgalmazásával én úgy látom, hogy ennek ellenére sem álltak le. Ezt én nem értem.
Mert akkor vagy abban bíznak, hogy mégis csak javítható lesz a hiba, vagy ennyire nem érdekli őket, hogy amit forgalmaznak, az nem működik rendesen.
Ha úgy vélik, hogy ez hardware issue, és software-esen nem orvosolható, akkor megint csak vagy vissza kéne hívniuk, de legalábbis nem forgalmazni, amíg egy javítottam revisionnel elő nem állnak.
A harmadik lehetőség, hogy bár a probléma létezik, a casual userek nem nagyon veszik észre, így az értékesített mennyiségre vetítve olyan alacsony arányú a gariztatott termékek száma, hogy a gyártó sem feltételezi, hogy a probléma általános lenne.
Most már nagyon rég nem jött új fw, úgyhogy ebben bízni lassan tényleg olyan, mint ha a Half Life 3-at várnánk. -
e-newsee
addikt
válasz
Intruder2k5 #1452 üzenetére
Lehet. Nem hivatalos forrásból, de olvastam olyat, hogy a TP-Link Archer C1200-asa (nem C5, csak sima C1200) ugyanilyen SoC-t használ, és itt a "Milyen Routert?" topikban is panaszkodnak a megbízhatatlanságra.
[link]
[link] -
e-newsee
addikt
válasz
Intruder2k5 #1450 üzenetére
Én sem hiszek benne. Szerintem Asus letett erről. Utolsó update is novemberben volt.
-
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #1412 üzenetére
persze, jogos.
írom is, hogy az ac58 szépen muzsikál.
egész egyszerűen nem akarok többet asus terméket venni.
ami teljesen egyéni, szubjektív érzelmi alapú álláspontom.
így járt a tp-link is. (nálam)
de az 1200-as topik érdekel -
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1327 üzenetére
Tegyük fel hogy leformázom a hdd-t ext-re, akkor azt felfogja ismerni pl tv, vagy más eszköz?
Egy pendrivem van itt szabadon, kipróbálni jó lenne, csak akkor megint kellene egy kis help hozzá
,.
Az exFat formázás megtörtént. -
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1325 üzenetére
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1323 üzenetére
Hát csak az a gond hogy nem formázhatom most a hddt
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1321 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #1319 üzenetére
Ehh, a fenéket, már én is belezavarodok.
Előbb az optware telepítőt kellene futtatni:
sh /jffs/optware_install.sh
Utána mehet a fentebbi két sor.
(#1320)
Ezt a három sort:
sh /jffs/optware_install.sh
ipkg update
ipkg install transmission -
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1319 üzenetére
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1316 üzenetére
Jó ez így megtörtént, hogyan fogok én ezzel torrentezni?
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1314 üzenetére
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1312 üzenetére
Hát jó lenne egy kicsit több segítség, mert nemsokkal jutottam előrébb
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni.
-
Asrach
tag
válasz
Intruder2k5 #1310 üzenetére
Egy kicsit bővebb segítséget szeretnék kérni.
Optware telepítése gyári firmware alatt, (amit küldté) nem annyira értek hozzá ezt hogyan tudom megvalósítani, mert nekem az kevés hogy : "a /jffs alá bemásolod ezt a scriptet": ahoz tudnom kellene mi az a jffs
-
kakadu78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1292 üzenetére
lehet ..
multkor emagnál jártam így, rendeltem 1 egeret 4090ft, küldtek egy bill.full led...15.000ft , de csak a 4090ft kellett fizetnem mert annyi volt a csomagra írva
láttam én, hogy nem stimmel a rendelés, de ennyiért nagyon jó
utána megrendeltem újra az egeret,. ami meg is jött -
kakadu78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1100 üzenetére
köszi
-
kakadu78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1098 üzenetére
akkor 58u jobb lehet?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Intruder2k5 #1061 üzenetére
Igen sajnos én is ezt érzem, túl sok idő telt már el és nem történt semmi..
-
válasz
Intruder2k5 #1059 üzenetére
Pedig jó lenne ha valaki összedobna egyet, legalább egy teszt verziót, hogy kiderüljön, hogy hardver vagy firmware oka van az újraindulgatásoknak
-
foolhouse
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1018 üzenetére
Remélhetőleg a termék visszavitele is egy jelzés a gyártó felé, még ha nem is közvetlen. Ahhoz meg tényleg nem kell angolul tudni.
A másik, hogy egy google fordítóval elkövetett panaszlevél is több a semminél. Illetve szoktak ilyen esetben segítséget kérni másoktól is. Magam is segítettem már levelezést bonyolítani kereskedővel/gyártóval. -
bozsozso
őstag
válasz
Intruder2k5 #1016 üzenetére
Ahhoz mondjuk nem kell angol tudás, hogy visszavigye, mert nem működik megfelelően.
-
bozsozso
őstag
válasz
Intruder2k5 #954 üzenetére
nem tudom, de eddig nem volt ekkora gondom vele. Mint írtam 6-8-10 napot mindig kibírt. Most a napokban kezdte ezt, de így már viszem vissza gariba. Visszaállítom a tplink 3600-ast utána meg meglátom mi lesz.
-
__Keskin__
tag
válasz
Intruder2k5 #919 üzenetére
Ezeket mindig ki kell kapcsolni semmi értelme egyiknek sem csak a szívást hozzák, akinek ez nincs és újra indulgat az kipróbálhatná de amúgy is javaslom a kikapcsolását.
Qos Traffic manager / Qos ----> Enable Qos off
WAN / Internet connection ----> Enable UPnP no (ez amúgy is bullshit, nem biztonságos a használata és tud elég szép szopást okozni)Nálam két napja van használatban, azóta atom staibil, de még nem kopogom le ha 30 nap után is ezt mondom akkor örülök.
Amúgy RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U re is hallottam már panaszt. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Intruder2k5 #917 üzenetére
Semmi gond, igen a véletlenek is közre játszhatnak. 20 napot ment amire azt mondtam hogy stabil, a symantec amit te ajánlottál pedig 10 napot. A google már 1 nap után eldobta, és sokáig azt is használtam amikor megvettem, rendszeresen újraindult. De sajnos tény hogy attól még a szerencse is közrejátszhatott. Most megint telekomos DNSt használok, ha újraindul szólok.
Amúgy az egész nonszensz, hogy újraindul
Ahogy látom már mindenki mindennel próbálkozik, én csak gondoltam leírom a tapasztalatom. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Intruder2k5 #879 üzenetére
Kifogom próbálni. Várok vele még legalább 2-3 hetet, ha jónak tűnik akkor cserélem vissza.
Viszont ap-ban van. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Intruder2k5 #877 üzenetére
Arra én is kiváncai leszek
Bár ha 2 hetet kibirna mindig ahogy most, akkor nem zavarna. De ahogy többen irták a napi több az nálam is hiszibe meg anyázásba fordulna -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #834 üzenetére
A "címed" helyére az IPv4 címet kell beírni?
THX!
-
SántaLászló
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #834 üzenetére
Épp a Windows frissít, utána kipróbálom.
Köszi a segítséget!!! :-)
-
SántaLászló
csendes újonc
válasz
Intruder2k5 #807 üzenetére
Köszi,
Egy szolgáltatói Motorola SBV 5121E kábel modem van előtte, amihez nincsen hozzáférésem. (ráadásul eleve egy használtat raktak ide)Elsőre cserélni akartam, mert nincsen benne Downoad Master, és szaggatott is játék közben a 2.5-ös wifi, de átraktam egy jobb helyre, most minden oké vele.
Tegnap azt hittem elhárítottam a gondot a DDNS-el, mert AiDiskkel aktiváltam az ftp-t, és a DDNS-t is, de utóbb kiderült csak az ftp lett sikeres, a DDNS fülön továbbra is a fura szöveg jön.
Magyarul van DDNS állomás név az Asuscomm.com-on.
"A vezeték nélküli router személyes WAN IP-címet használ.
Ez a router multi-NAT környezetben lehet és a DDNS szolgáltatás nem működik ebben a környezetben."Ezt a "személyes WAN IP"-t kéne valahogy megváltoztatni nem? De hogyan?
-
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #755 üzenetére
A 1043ND csatlakozójával működik, igaz csak 1,5A-es.
Kíváncsi leszek, írok. -
Űrvándor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #740 üzenetére
Köszönöm a tájékosztatást.Szerinted lesz megoldás? Új fw mikorra várható?Gondolom te előbb jutsz információhoz.
-
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #720 üzenetére
Köszi, ismerem. Ezért volt furcsa, hogy rw-ként mountolt filerendszerre nem engedett másolni.
Sőt, ki is akadt. -
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #718 üzenetére
aha.
[https://busybox.net/downloads/BusyBox.html]
a "COMMANDS" résznél fel van sorolva. -
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #703 üzenetére
igen, megtaláltam
azért köszi -
válasz
Intruder2k5 #705 üzenetére
Én sem, csak ez most mér bizonyítja, hogy pihennem kéne kicsit
(De hát PH függő vagyok...)
-
válasz
Intruder2k5 #703 üzenetére
Azt hittem kérdés
Azt hiszem mára átmegyek read only módba, mert hülyeségeket irkálok -
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #696 üzenetére
Engem is kezd aggasztani a történet.
Ugyanis több áruházat kérdeztem, volt aki most válaszolt.
100-ból kettőt visznek vissza ilyen-olyan problémákkal.
Na most, azért mert észre sem veszik, vagy azért mert a többi 98 jó?
Jó lenne, ha olyanok is írnának, akiknek nem indul újra.
Akkor tuti hw hiba.
Az enyém valamikor a hét második felében érkezik, már nagyon várom....
tényleg:
snmp-t lehet rá mókolni? -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #684 üzenetére
Ennél a típusnál amit ajánlasz(RT-N18U) maximum hány eszköz egyidejű csatlakozását bír el ez a router?
Mert az RT-AC1200G+ 4 antennásnak 12 eszköz sem kottyant meg egyszerre(saját tapasztalat) -
adise
őstag
válasz
Intruder2k5 #690 üzenetére
Gondolom ennek csak szoftveres oka van.
De furcsálltam is, hogy csak az van benne mivel nem a legelterjedtebb/biztonságosabb, de amire kellett itthoni használatra nekem bőven jó volt. Igy most viszont megvagyok lőve
Emiatt nem szeretném lecserélni a routert mivel nincs vele semmi gondom. (10-12 naponta újra indul itt is)
-
válasz
Intruder2k5 #689 üzenetére
Affene, most nézem, hogy nincs.
Akkor sajnos nincs rá lehetőség, mivel jelenleg még semmilyen CFW támogatás nincs ehhez a routerhez.
-
itg
tag
válasz
Intruder2k5 #684 üzenetére
Igen, szükségem van az 5GHz-re is.
Egyelőre meghagyom a 1043ND-t és várom, hogy elkészüljön valamelyik CFW.
A hardver miatt vettem meg, no meg azért mert ennyiért jelen pillanatban nincs ellenfele. -
kakadu78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #665 üzenetére
Engem nem dobál,meg nem rebootol.
Csak a wifi nem ér semmit...talán nincsen bekötve az a 4 antenna ☢ -
válasz
Intruder2k5 #542 üzenetére
Az de jó kis router volt... Kár, hogy a mostani Linksysek már nem ilyen minőségűek...
-
válasz
Intruder2k5 #542 üzenetére
De, hogy ON is legyek, én igazából arra leszek majd kíváncsi, amikor lesz az RT-AC1200G+ -ra Tomato, és azt felteszi valaki.
Úgy várjuk már ezt a pillanatot mint a messiást. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Intruder2k5 #501 üzenetére
Köszönöm
Kipróbálom.
-
válasz
Intruder2k5 #479 üzenetére
Észre sem vettem
De máshova is újra be kellett jelentkeznem...
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #443 üzenetére
Sziasztok,
Van nálam is egy ilyen router, de nekem nem indulgat újra.
Igaz, zavarszűrős elosztón keresztül kap áramot.
Nem lehet, hogy feszültség ingadozás miatt van sokaknál gond?Illetve a másik, hogy azt vettem észre, hogy sok esetben pl.: mikor egy beállítás változtatás miatt újraindul a router, akkor való igaz, hogy a 2.4Ghz wifi hamar újra "feljön", de az 5Ghz csak sokkal később, esetekben 2-3 perccel később "áll fel".
Nem lehet, hogy türelmetlenek vagytok, és feljönne gond nélkül az 5Ghz -es wifi is, csak nem vártok eleget, hanem ha a 2.4Ghz feljött, de az 5 nem, akkor rögtön pánikba estek és elkezditek újraindítgatni tök feleslegesen?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #440 üzenetére
Gondolom ha nem csináltam FW frissítést akkor az általad írt 3.0.0.4.380.1234 verziójú gyári lehet fent, de nem is nagyon akarom az új FW-t feltenni mert ahogy itt fórumon olvastam a hsz-eket sokaknál ez az újraindulási hiba csak FW frissítés után jelentkezett.
Gondolkodtam egyébként rajta és nem lehet, hogy sokaknál azért indul sokszor újra mert az internetszolgáltatójuknál sokszor szakadozik vagy elmegy a net és a router úgy van talán kalibrálva, hogy ilyenkor újrainduljon? -
SpongyaBob
veterán
válasz
Intruder2k5 #440 üzenetére
Nálam is minden rendben, folyamatosan 5 eszköz van rá csatlakozva és 10 nap alatt egyszer sem indult újra a cucc a legújabb fw-rel
-
SsPL711
őstag
válasz
Intruder2k5 #435 üzenetére
Tomato, meg DD-WRT?
Előbb a gyárival működjön, aztán jöhetnek a a fentiek. -
SsPL711
őstag
válasz
Intruder2k5 #433 üzenetére
FW frissítés előtt talán még jobb volt nálam a reboot-olási helyzet.
-
bozsozso
őstag
válasz
Intruder2k5 #423 üzenetére
Sajnos csak produkált, de addig hibamentesen ment. Minden terhelés nélkül, tegnap 23óra körül újraindult.
-
punk17
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #423 üzenetére
Csak nalam hibatlan a router?
ASUSWRT RT-AC1200G+_3.0.0.4 Fri May 13 06:17:25 UTC 2016
abu33@(none):/tmp/home/root# uptime
16:21:04 up 17 days, 1:16, load average: 0.00, 0.01, 0.04 -
Failure
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #413 üzenetére
Szia!
A melegedés aggasztani nem aggaszt, csak nem tudtam nem észrevenni. Jobban melegszik, mint vártam, ennyi az egész. (siratja az ember az elfűtött áramot
Az idővel így végiggondolva logikus, ami történik, ettől függetlenül azért vicces is. Biztos én vagyok telhetetlen, de kíváncsi lennék mekkora rettenetes plusz költség lenne a hardveres óra a vasba, hogy ne ilyen fogyatékosan loggoljon.
Persze ez legyen a világ legnagyobb baja, működjön jól, akkor senkit sem érdekel a log. -
ruzsass
tag
válasz
Intruder2k5 #410 üzenetére
Köszönöm a reset végül valóban használt neki.
-
válasz
Intruder2k5 #405 üzenetére
Ennyi ideje meg sincs a router
-
SsPL711
őstag
válasz
Intruder2k5 #332 üzenetére
Telekom-os Cisco-t is átlehet így állítani?
Nekem is ugyan ezt írja az Asus. -
badly85
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #332 üzenetére
Basszus tényleg!
Köszi. Műxik!
-
foolhouse
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #305 üzenetére
Na frankó, épp elhagytam az országot egy rövid időre és éppen most jön ki a frissítés?!
A remote managementet nem konfiguráltam be, úgyhogy majd ha hazamegyek, akkor frissítek.
Egyébként, még a múltkorihoz tartozik, hogy miután beállítottam a napi újraindulást, akkor két napig nem működött. A harmadik nap, amikor már épp letettem róla és logolni kezdtem az uptime-ot és a load-ot 10 másodpercenként, akkor egyszercsak magához tért és újraindult a beállított időben...
-
válasz
Intruder2k5 #318 üzenetére
Akkor marad így, most nincs kedvem újra konfigolni...
-
SsPL711
őstag
válasz
Intruder2k5 #313 üzenetére
Pont ezért kéne egy gyári visszaállítás, mint a telefonoknál is...
-
válasz
Lefrissítettem. Eddig működik, nem lett tégla
Jó sokáig szuttyogott vele...A nyelvek közül eltűnt a magyar, angolra váltott, de ettől függetlenül a menüpontok magyar nyelvűek maradtak. Viszont jó pár mező angolra váltott. Szóval most olyan, mint a custom romok a telefonokon. Olyan 95%-ban magyar
-
SsPL711
őstag
válasz
Intruder2k5 #307 üzenetére
Köszönöm, ma már nem próbálom ki.
bozsozso: köszi, hogy megnézted. -
SsPL711
őstag
válasz
Ez hivatalos?
Megtalálom ha fw frissítést kerestetek a routerrel? -
badly85
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #284 üzenetére
Ez a nemzetközi hibabejelentő elméletileg:
Aki szeretne írni tegye meg természetesen angolul kellene.
-
lrigo
tag
válasz
Intruder2k5 #234 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindenkinek, de se időm, se energiám nincs vele vacakolni. Megvárom, hogy legyen egy új firmware, akkor még egyszer kipróbálom...
Addig marad jobb híján AP módban, így legalább működik.Üdv,
lrigo
-
edari
őstag
válasz
Intruder2k5 #229 üzenetére
Nem tudtam. Akkor elnézést mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest