Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Dareiosss #951 üzenetére
Mint írtam ki is kapcsoltam, de ez akkor sem normális. Már most nagyon bosszús vagyok egy 25k-s router így nem működhet.
szerk.: Bár nem irigylem az asus mérnököket sem, hogy nincs egy pont amin megfogható, ugyanolyan beállítások mellett egyik helyen így másikon úgy működik.
-
__Keskin__
tag
válasz
Dareiosss #925 üzenetére
Te pl melyik firmet használod, mikor kezdet először és milyen sűrűn csinálja?
Áram stabil? Mert pl ha látszólag nem megy el az áram de van egy kicsi nagyobb ingadozás akkor okozhat hasonlót vagy pár microsekundum szakadás is.
Nekem gyakran jön ups-ből mail ezért is van minden eszköz a szünetmentesben. -
-
válasz
Dareiosss #916 üzenetére
Ezek szerintem puszta véletlenek voltak. Félre ne értsd, nem kétségbe vonni akarom amit írtál, én elhiszem, hogy ezt tapasztaltad, de szerintem egyrészt a rövid tesztidőszakoknak, másrészt a véletlennek is betudható, hogy melyikkel indult újra, és melyikkel nem. Volt itt más is akinek ment 15-20 napot egyhuzamban, esetleg mindegyik beállítással tesztelted Te is ennyit? Röviden, én nem hiszem, hogy a DNS szervernek köze lenne az újraindulási problémához, ez elég nonszensznek hangzik.
-
-
-
válasz
Dareiosss #499 üzenetére
Próbáld meg ezt:
WAN -> WAN DNS Setting -> Connect to DNS Server automatically / No
DNS Server1: 8.8.8.8
DNS Server2: 8.8.4.4Ezzel a router a WAN kapcsolatnál a Google DNS szervereit fogja használni, az internetszolgáltatód szerverei helyett. De beállítható, hogy a klienseknek rögtön a Google DNS-s hirdesse ki mint DNS szervert, ez még talán jobb megoldás is, mivel a lekérdezés így egy lépcsőben, direktben történik.
LAN -> DHCP Server -> DNS and WINS Server Setting -> DNS Server -> 8.8.8.8
Akár a két beállítás együtt is alkalmazható. A klienseken pedig nem árthat egy DNS cache ürítés, Windows esetén rendszergazdai parancssorba:
ipconfig /flushdns
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest