Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Failure
csendes tag
Sziasztok!
ismét jött új verzió:
2020/06/03
ASUS RT-AC1200G+ Firmware version 3.0.0.4.382.52259- Fixed CVE-2018-20334
- Fixed CVE-2018-20336
- Fixed null pointer issue.
- Fixed DDoS vulnerability.
- Fixed command injection vulnerability.
- Fixed buffer overflow vulnerability.
- Updated OTA function. -
Failure
csendes tag
Sziasztok!
most látom, március 17-én jött új fw:
ASUS RT-AC1200G+ Firmware version 3.0.0.4.382.51612
- Fixed CVE-2019-15126 (Kr00k) vulnerability. -
Failure
csendes tag
Kb egy hete feldobtam a 3.0.0.4.382_50276-as legújabb FW-t, de sajnos nálam eddig negatívok a tapasztalatok: mióta ez van fent, azóta ismét van random restart, egy hét alatt már kétszer voltam szemtanúja. Az egyel korábbi FW-vel atom stabilan ment, szóval lehet, hogy downgrade lesz a vége.
-
Failure
csendes tag
nálam a 10680-as bétával most 61 nap uptime-nál jár, most kalandvágyból felpattintom az új hivatalos release-t.
Ami az 5 GHz-es kérdést illeti, Amigotech oldalán értelmezésem szerint az lett a konklúzió, hogy ha gyors az 5 GHz, akkor egyben instabil is, ami viszont a sávszél szűkítésével javul (mármint a stabilitás).
-
Failure
csendes tag
Én is felpattintottam az új bétát, meglátjuk mi lesz.
-
Failure
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1452 üzenetére
a dologban az a fura, hogy a forgalmazásával én úgy látom, hogy ennek ellenére sem álltak le. Ezt én nem értem.
Mert akkor vagy abban bíznak, hogy mégis csak javítható lesz a hiba, vagy ennyire nem érdekli őket, hogy amit forgalmaznak, az nem működik rendesen.
Ha úgy vélik, hogy ez hardware issue, és software-esen nem orvosolható, akkor megint csak vagy vissza kéne hívniuk, de legalábbis nem forgalmazni, amíg egy javítottam revisionnel elő nem állnak.
A harmadik lehetőség, hogy bár a probléma létezik, a casual userek nem nagyon veszik észre, így az értékesített mennyiségre vetítve olyan alacsony arányú a gariztatott termékek száma, hogy a gyártó sem feltételezi, hogy a probléma általános lenne.
Most már nagyon rég nem jött új fw, úgyhogy ebben bízni lassan tényleg olyan, mint ha a Half Life 3-at várnánk. -
Failure
csendes tag
mióta kint van a 3971-es fw, azóta azzal használtam. Én többször tapasztaltam azt is, hogy ha hirtelen tartós nagy terhelést kapott az eszköz, akkor egész egyszerűen csapot-papot eldob. Nem újraindul, hanem lefagy: kábelen lógó gép nem lát hálót, és a router webadmin felülete nem jön be, manual restart kell neki. Nem gyakran csinálja, de megesik, és szemmel láthatóan a terheléstől rogy meg. Mindez egy 240-es UPC net mögött, ami nem okoz neki full terhelést, teljes sávszél kihasználtság mellett is csak 45-50% körüli a router CPU terhelése.
Most feldobom rá az új fw-t, meglátjuk erre mit lép.Nem hiszem el, hogy az ASUS nem tud róla, hogy baj van ezzel, ha egyszer hordákban viszik vissza. Amit nem értek: ha arra jutottak, hogy tervezési, vagy hardware hiba van, akkor rég vissza kellett volna hívniuk az egész sorozatot, mert csak blamálják magukat vele. Ha viszont szoftveres a gond, akkor ennyi idő alatt sem sikerül javítani? Semmi kommunikáció a userek felé, hogy mire számíthatnak?
Lehet, hogy idővel felbosszantom magam, és elkezdem zaklatni az ASUS ügyfélszolgálatát. -
Failure
csendes tag
Hátha segít valamit alapon én beállítottam heti 1 scheduled restartot a vasra, de ettől függetlenül is megadja néha magát.
Igaz, mióta a scheduled restart megy, azóta spontán restartnak nem voltam közvetlen szemtanúja, viszont ma például hosszabban tartó folyamatos terheléstől egész egyszerűen feladta a küzdelmet: kb 1 órányi 120 mbites download után beadta a kulcsot: szerintem egész egyszerűen lefagyott. A kliensek nem láttak hálózatot, és az eszköz webadmin felülete sem volt elérhető a router IP-jén, kívánta a hard resetet.Nem azt mondom, hogy nem lehet ezzel együtt élni, mert azért ez egy first world problem így is, csak hát az ember nem azért vett huszonezerért ASUS routert, hogy aztán ne működjön megbízhatóan.
Kíváncsi vagyok, hogy a táp mágia elhozza-e a kánaánt - bár ha igen, akkor azt hiszem az annál nagyobb blama a mélyen tisztelt gyártó részéről.
-
Failure
csendes tag
3310 után nálam is stabilabb lett, de azért néha véletlenszerűen még mindig eldobja magát. Ma is épp megtette, úgyhogy most kalandvágyból én is felpattintottam a legújabbat, meglátjuk mi lesz.
-
Failure
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #413 üzenetére
Szia!
A melegedés aggasztani nem aggaszt, csak nem tudtam nem észrevenni. Jobban melegszik, mint vártam, ennyi az egész. (siratja az ember az elfűtött áramot
Az idővel így végiggondolva logikus, ami történik, ettől függetlenül azért vicces is. Biztos én vagyok telhetetlen, de kíváncsi lennék mekkora rettenetes plusz költség lenne a hardveres óra a vasba, hogy ne ilyen fogyatékosan loggoljon.
Persze ez legyen a világ legnagyobb baja, működjön jól, akkor senkit sem érdekel a log. -
Failure
csendes tag
Tiszteletem kollégák!
megboldogult TP-Link 1043ND-met cseréltem a topic névadójára, mert a korábbi vas már nem bírt el a 240-es UPC nettel.
Sokat töprengtem, de gondoltam ez egy hosszú távú befektetés, kivételesen megfizetem a márkát, a hosszan tartó gondtalan boldogság, és a stabilitás jegyében.Hát ez eddig nem jött be.
Vásárláskor nekem is a problémás firmware volt rajta, szintén legalább napi 1 restartot produkálva.
Az én megfigyelésem egyébként az volt, hogy eléggé fix időpontokban, egész órakor szerette magát újralőni (nekem leggyakrabban este 11-kor tette ezt meg.)Mióta felpattintottam az új fw-t, azóta a helyzet jobb, de azért így is váratlanul gyakran újraindul.
Jelenleg 3 nap 12 óra uptime-nál járunk.
Lassulást viszont nem tapasztaltam eddig egyszer sem, amikor megy, akkor jól megy, egyedül a random restart zavaró néha.Illetve mókás, ahogy az idő meghatározásában NTP-re támaszkodik, de restart közben ahol megáll az NTP service, rögtön elfelejti, hogy hány az óra, és a restartprocedúrát teljesen random időpontra loggolja, majd a restart után feláll az NTP, és megint tudja, hogy mi a dörgés. Ez azért elég lámán lett megoldva.
A másik észrevételem, hogy a vártnál jobban melegszik a cájg.
Nem tudom másnál mi az ábra, nálam most nyári 25 fok körüli szobahőmérsékleten, zéró terhelés mellett is kimondottan meleg a doboz, kézrátételes sacc alapján olyan 40-45 fokos lehet a felület, akkor gondolom, hogy mennyi lehet odabenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest