Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conv
csendes tag
válasz
FreedomHUN #1805 üzenetére
Van esetleg valakinek 500 Mbit/s feletti (esetleg ezres) net, amit ezzel a routerrel használ? Milyen lan sebességet tudok elérni vele? Nekem az ezres Digi sem megy 600 fölé a lan oldalon. De inkább csak 450-550 megabit.
-
_Flood_
aktív tag
válasz
FreedomHUN #1798 üzenetére
Már emlékszem, egyszer felraktam és akkor is ugyanaz volt a problémám vele mint most. Stabil, de 300Mbps fölé sehogy nem ment a sebesség. Egyik sávon sem.
-
válasz
FreedomHUN #1801 üzenetére
-
_Flood_
aktív tag
válasz
Gratulálok, és ezt honnan is lehet letölteni? Az asus honlapján nincs fent.
-
Treck
aktív tag
válasz
Nalam is.
Uptime 109 days 14 hours 11 minute(s) 46 seconds
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
FreedomHUN #1096 üzenetére
Mivel sikerült elérned ezt a 21 napos uptime-ot? Legújabb firmware és más semmi?
-
kakadu78
csendes tag
válasz
FreedomHUN #1096 üzenetére
én sima tégla lakásban, sehol semmi beton.
jel erősség : már akonyhában megszakad a messengeren a beszélgetés
ez asima 2,4GHz-es n14U erősebb, még a konyhában is van jel !
nem tudom mi baja lehet de becsomagoltam, reggel megy vissza!
vagy veszek ac58u vagy ac66u... -
válasz
FreedomHUN #1083 üzenetére
Lassan érik egy restart
-
__Keskin__
tag
válasz
FreedomHUN #1081 üzenetére
Melyik firm-el tolol?
-
__Keskin__
tag
válasz
FreedomHUN #967 üzenetére
A custom-nél meg lehet szembesülni kell majd azzal a problémával, hogy a wifi xar lesz.
Haver Rt-AC66U-ján a tomato, az ac-s wifit nem tudtuk 100 mega fölé csikizni (ez egy jobb n-es sebesség), de én már tapasztaltam ilyet openwrt-vel is eltérő routereken, persze cserében azt csinálsz amit akarsz.
(Persze még ez is változhat a tomatoban is)
Merlin lenne a jó, de hát az nem leszOlvasgattam egy kicsit külföldön és a többi új és drágább Asus routerra is panaszkodnak, hogy újraindulgat vagy a wifi xarakszik, vagy eldobja a wan oldalt, tehát ez nem ennek a routernak az egyedi hibája, talán csak ebben a legrosszabb a firm eddig.
Sokak által emlegetett RT-AC56U is nagyon problémás volt a maga idejében, és igen az is csinálta az újraindulást, de mivel 3 éves így már tudtak annyi idő után írni hozzá megfelelő firmet, nem beszélve az alternatív firmekről.Lehet kis türelem kellene és egy féléven belül megoldanák ezt is, de az tuti, hogy először a 50-100 ezres routereket fogják helyrehozni (ahogy én már alaplapnál kitapasztaltam az asust, mert mikor a ws-es alapokat orba-szája patchelték mer cmos hibával indult mindig, vagy oc faild, na ezt még mindig csinálja, addig az asztali frontot nagy ívben kakálta le).
Én megértem, és persze én is mérges vagyok, hogy kiadok ennyit egy routerért és még nekemek kell vele cumizni, de valahogy 2016-tól kezdve minden ennyire retek, játékok, telefonok, pc-k szóval minden és ezért mi fogyasztók vagyunk a hibásak, mert mindig újabb és jobbat akarunk minél gyorsabban. -
SpongyaBob
veterán
válasz
FreedomHUN #965 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy az Asus miért nem lép egyáltalán semmit sem. Ha szoftver, illene javítani, ha hardver, akkor meg szólni, de történik semmi..
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #901 üzenetére
Visszaraktam az előző fw-t és már nincsenek a bejegyzések. Viszont most tapasztaltam, hogy az órája viszont nem jól jár. 1 órával mutat kevesebbet pedig az időzóna is jól van beállítva.
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #899 üzenetére
Az érdekes az, hogy a net nem szakadozik.
-
válasz
FreedomHUN #892 üzenetére
Helyesbítek mert rosszul írtam: Csak router módban van IPv6, bridged módban nincsen és sima modemen sem.
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #895 üzenetére
Akkor mit kellene megnéznem a beállításokban?
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #889 üzenetére
Régi cisco epc3212.
-
válasz
FreedomHUN #889 üzenetére
IPv6 csak modem módú HGW esetén van, bridged módban csak IPv4 van.
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #887 üzenetére
Lehet szolgáltatói beállítás? Ahogy nézem nekem is az új fw vitte el.
-
bozsozso
őstag
válasz
FreedomHUN #885 üzenetére
UPC
-
válasz
FreedomHUN #880 üzenetére
Szerintem az tök mindegy, próbáltak itt mások is mindenféle beállítást, ami újraindult, az úgyis újraindult, kétlem, hogy bármilyen szoftver beállítás opcióval orvosolható lenne ez a reboot probléma.
-
válasz
FreedomHUN #878 üzenetére
Viszont érdekes lenne majd megnézni azt is, ha egyszer stabilnak nyilvánítod a vasat ezzel a táppal, akkor visszatenni a gyárit, hogy azzal a Tied is újraindulgat-e.
-
itg
tag
válasz
FreedomHUN #873 üzenetére
Wow!
Grat!
Életében először nekem is átlépte az 5 napos uptime-ot, 1,5A-es táppal.
Sztem jövő héten küldöm vissza. -
Treck
aktív tag
válasz
FreedomHUN #809 üzenetére
Ez nem adsl modem, hanem kabel modem. Nem ugyanaz
-
itg
tag
válasz
FreedomHUN #791 üzenetére
A tiéd 2,5-ös, hátha bírja....
-
válasz
FreedomHUN #781 üzenetére
Ez mosógépes történet mikor volt?
-
válasz
FreedomHUN #778 üzenetére
Szerintem nem kötelessége. Vagy ez megmaradt a jogszabályban? Mert a 15 nap után cserekészülék biztosítást tutira kivették.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a 30 napos határidő is ilyen "lehető leghamarabb" és hasonló megfoghatatlan kifejezésekre módosult... -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
FreedomHUN #770 üzenetére
Nagyon szépen köszi a részletes választ és akkor várjuk az eredményt, de gondolom ha előbb újraindul mint 20 nap akkor úgyis megírod itt.
-
válasz
FreedomHUN #772 üzenetére
Inkább Tomato legyen, azt szerintem többen várják.
-
adise
őstag
válasz
FreedomHUN #770 üzenetére
Csak ugye nincs custom rom. Egyelőre...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FreedomHUN #765 üzenetére
Szia!
Ha 30 napig elmegy akkor lehet ez volt, mert itt 20 nap körül volt a plafon eddig ameddig bírta.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
FreedomHUN #767 üzenetére
Kíváncsian várjuk az eredményt.
Azt megkérdezhetem, hogy a legfrissebb firmware-el használod? -
itg
tag
válasz
FreedomHUN #765 üzenetére
király.
ha ez bejön nyithatsz egy táp boltot, sokan fogunk venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest