Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
foolhouse
csendes tag
válasz
SunMount3r #654 üzenetére
Én elég sokad debugoltam is. Próbáltam külső eszközre logolni, bizonyos processzeket kézzel leállítani, ezeket kombinálni stb. Írtam a supportnak, amiben részleteztem a tesztjeimet, de nem reagáltak. Amikor elfogyott a türelmem, újraküldtem az eredeti levelet az automatikus válaszban ígérteket számonkérve, hogy legfeljebb 3 napon belül válaszolnak. Erre egy elég udvariatlan hangvételű válaszlevélben azt írták, hogy a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban keressem meg a kiskereskedőt, akinél vettem.
Megtettem és szerencsére rendes volt a kisker, mert nem kellett 3 kört futnom, hanem azonnal levásárolhattam. Azóta egy Linksys WRT1200AC boldog tulajdonosa vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest