- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Van egy 7. generációs i3-as kis tartalék notim, amin valamiért a viszonylag új telepítés (SSD került bele) ellenére az illesztőprogramok ilyen 2-3 évesek. Win update nem talál újabbat, ha meg letöltök, azt nem engedi telepíteni, mert nincs jóváhagyva. Inteles asszisztens szerint, minden a legfrissebb (2016-os a HD grafika
). Azt még próbáltam, hogy az eszközkezelőben frissítem, így működik, komolyan ezt így egyesével pöcökteti végig minden asus nb tulajdonos, ha friss, biztonságosabb illesztőket akar?
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30136 üzenetére
Lehetett volna, de gondoltam, ha megadom a pontos alkatrész hibát, akkor csak van valamelyik sintérnek annyi esze, hogy ráengedjen egy diagnosztikát. Ami a legdurvább, az az, hogy nem tagadják, használhatatlan a gép, de szerintük egy os újratelepítés megoldja, amit persze ők nem csináltak meg. LOL. Nah de majd holnap...
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30130 üzenetére
Leírtam nekik, hogy rossz a merevlemez, nem kértem, hogy keresgéljenek, csak fogjanak egy nyomorult csavarhúzót és cseréljék ki, nem sikerült.
Szerintem ott rontottam el, hogy a kurv@'nyádat nem írtam a végére a bejelentőnek.
-
-FLY->
őstag
Jól beszoptam az asus semmit érő garanciájával. Vissza küldtem nekik az egyik notimat, hogy szar a hd, lényegében nullás a kondíciója xezer hibás szektorral karöltve( hds szerint kuka ), w10 már munkamenet közben is kéri az újraindítást, hogy kijavítsa a merevlemez hibáját (ha egyáltalán feláll). Erre visszaküldik nekem, hogy hardveres hiba nem található, szerintük egy os reinstall megoldja a problémát (amit persze én csináljak meg).
Idén már ez a második eset, hogy ordítanom és csapkodnom kell, mert egyszerűen nem végzik el a munkájukat a szervizesek. -
-FLY->
őstag
Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet elérni a friss biost egy x556u (kaby i3) géphez?
Oldalukon csak őskövületek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest