Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
zoli978
üzenetére
Szerintem a legjobb lenne, ha újratelepítenéd. Windows 10 vagy 11 van fent?
Megnézhetnénk, hogy mit rak fel magától a rendszer, aztán a driverekkel kéne foglalkozni.
Csak mindent ki kell nyitni a drivereknél, mert egy fül alatt több is lehet.
Az Intel updatert, amit a kolléga mondott, biztosan talál frissebb drivert is.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
zoli978
üzenetére
Működnie kell, csak a jó recept kell.
Armoury Crate-ben ha a devices - lightingra mész, és nyomsz egy Reset to defaultot? És állítasz valami színt?
Windows 11 - beállítások - Személyre szabás - Dinamikus megvilágítás - ki - be kapcsolgatás, és elvileg megjelenik ott a billentyűzet is, azon belül is kapcsold ki esetleg.
Nekem Windows 11-en ez volt a baj, mondjuk nekem Tuf van, de ez oldotta meg, ugyan az volt a baj, mint nálad.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen én is arra gondoltam, hogy a BIOSba van égetve csak azt nem tudom miért, eleve OS nélkül kértem. Esetleg ez ilyen bevett szokás?
Azt sem tudtam, hogy aktiválatlan gépekre már nem szed le drivert
. Mindig tanulok valamit
-
Rinocerosz
őstag
Ha már így felmerült ez a windows telepítés. Nekem is van egy Asus gépem amin csak úgy sikerült Win 11Pro-t telepíteni, hogy az ei.cfg mellé kellett a PID.txt is.
Furcsáltam nagyon mert az még rendben van, hogy kell ez a "ei.cfg", de azt már nagyon érdekes volt, hogy a verzió választót sehogysem akarta behozni. Régen ez mindig megoldotta a dolgokat. Másnak is felmerült ez?
Akkor ez a wifi, touchpad driver hiány is egy érdekes dolog....
Ráadásul ugyan olyan gépeknél ugyan azzal a pendrival unattended windowsal is ez van, hol van wifi driver hol nincs
. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szia, olyat sikerült olvasnom a neten, hogy van egy "dead zone" a véletlen érintések miatt. Nem tudom, hogy igaz e.
Mindenhol csinálja ezt a dolgot sajnos.Talán azért hinném el a dead zone-t mert ha középről kihúzom az ujjam jobbra akkor ott abban a zónaban is tökéletesen tudom húzni az egérmutatót bármi akadás nélkül, de ha felengedem az ujjamat és vissza rakom erre a területre már nem érzékeli.
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a neten is, de egyenlőre nem találtam megoldást a gondomra. Van egy Asus TUF GAMING A15 gépem (FA507UV) és a touchpad nálam érdekesen működik.
Olyan mintha a touchpad jobbra eső része nem érzékelne bizonyos tekintetben. Ha bal oldalt vagy középen nyúlok a touchpadhoz semmi gond megy minden szépen. Viszont ha a jobb oldalt akarnék elkezdeni húzni akkor ott olyan mintha nem érzékelne semmi.
Érdekeség viszont az hogyha elkezdem húni az egérmutató balról jobbra akkor tökéletesen megy az egér mutató azona részen is ahol amúgy első rintésre nem érzékel.Ez normális dolog? Valami érintésvédelmi dolog lenne ez?
Amiket a neten találtam azok nem sokat segítettek egyenlőre a driverből a legfrissebb van, de a régebbit is kipróbáltam aminél ugyan ez az eredmény van. Eszköz kezelőnél próbáltam a gépen lévő driverek közül válogatni, de nem segített nekem ugyan az a jelenség van.
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
3 hónapja vettem egy Asus Tuf gaming A15 laptopot. Nagy megelégedéssel használom, de pár napja elkezdtem észrevenni, hogy amikor kinyitom a laptopot recsegő hangot hallok. A hangot úgy írnám le mintha egy műanyag játékot nyomkodnál és itt ott recseg.
A laptopba kértem + ramot ez miatt nyilván meg kellett a boltnak bontania.
A csavarokat az alján meghúztam mert észrevettem, hogy nem igazán lettek rendesen meghúzva. Ez után lényegesen jobb lett a hang, de így is lehet egy picit hallani a kamera körüli szigetnél.Az érdekelne, hogy másoknál is jelen van ez a hang? Remélem azzal, hogy meghúztam a csavarokat nem ugrott a garancia, de hát azért 1 hónapra nem küldeném szívesen vissza csak mert a csavart nem sikerült meghúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
valahogy üzemre kell bírni 
. Mindig tanulok valamit
.