- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciKing
csendes tag
Igen op rendszer nélkül mert a Linux nem volt fent csak induláskor végig futott valami.
Aztán amikor xp. próbálkoztam és engedte a partíciónálást akkor lett törölve szerintem a RECOVERY partíción volt. Egyébként végi mentem amit leírtál semmi eredmény addig jutok mint előtte és ugyan az a hiba üzenet annyi kivétel van hogy egybe van a 250 Gb. és le van formázva. a Biosban a Load Default F9 nyomtam akkor vissza áll az eredeti beállításokra? -
LaciKing
csendes tag
Sajnos nincs meg, viszont már kezdek félni hogy nem is ez a gond már nagyon sok beállítást megpróbáltam.Lehet hogy amikor partíciót készítettem valami olyan is töröltem amit nem lett volna szabad szerintem ha jó emlékszem volt egy RECOVERY nevű partíció és lehet hogy az most kellene azért nem tud tovább butolni az Xp. sem és a Vista sem!
-
LaciKing
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek kérném, tegnap vettem egy ASUS K50IJ-SX003L Notebookot op. rendszer nélküli. Szerettem volna xp. tenni de csak a partíció formázásig jutottam. A paricionálásnál voltak meglévő partíciók Én azokat leformáztam gondolván hogy linux nem érdekel elkészültek a partíciok és betöltötte az xp. a fájlokat és újra indul címszónál fagyás nem ment tovább. Ezt többször megpróbáltam és feldva a dolgot gondoltam akkor legyen rajta Vista és azt majd talán szereti. Beteszem a telepítőt elindul és egészen odáig megy ahol a partíciók vannak és ahol el kellene kezdenie a bemásolást nem enged tovább Ezzel az üzenet fogad. "Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében." És ha rámegyek a kész le formatált "C" meghajtóra akkor a következő a Hiba "A Windows nem talált olyan rendszerkötetet, mely megfelel a telepítési követelményeknek." Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest