- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS X550c típusú notebookot tegnap, hozom haza, hogy rátegyem a rendszert és a BIOS-t sem tudom behozni. Gyárilag FREEDOS van rajta. Benyomom a bekapcsoló gombot, és semmi.... Pedig a boltban előttem hozta be a BIOS-t a csávó fél órája!
Bekapcsolom, és kicsit világosabb fekete képernyő áll, (tehát a monitor működik) még az ASUS logó sem jön be... Hogyan állítsam be a BOOT-ot? Nem tudom behozni a BIOS-t...
Segítsetek, 2 napig nincs bolt, el vagyok keseredve...
-
BanNor
csendes tag
Heló!
Viszonylag kezdő vagyok notebook vásárlás terén, azonban rászántam magam a vásárlásra, most venni fogok egyet, csak nem tudom hogy hol kezdjem a keresést, és hogy mit érdemes nézni, úgyhogy egy kis segítségre lenne szükségem!
A gép az alapvetőnek mondható műveletek mellett (Office, Net - Youtube, DVD írás stb.) leginkább kisebb gépigényű játékok futtatására kéne...
A notira kb. 200 ezret szánnék. Azt mondták nekem, hogy Magyarországon HP-t, Lenovo-t, Dell-t és Toshiba-t érdemes venni, mert megbízhatóak és magyar szervizük van. Ez igaz?
Szóval jelenleg milyen gépet ajánlotok, hogy azért játszani is lehessen rajta kisebb teljesítményű játékokkal is? (COD 2, Need for speed carbon, shift pl.)
Valamint mi az ami megemlítendő laptop vásárláskor? Mit kell figyelembe venni, ami a hardver részét illeti? (pl. jobb 2 GB DDR3-as RAM, vagy jobb 4GB DDR2-es, meg ilyesmi dolgok...)
Köszi! HA PRIVÁTBAN VÁLASZOLNÁTOK, AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jövedelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest