Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
ebay11
üzenetére
Az előttem szólónak tökéletesen igaza van, bármilyen gépet kapcsolsz be full fordulatszámon fogja pörgetni az összes elérhető ventit... Az alaplap driveren keresztül az OP rendszer fogja utána szabályozni vagy ha van olyan, akkor a BIOS, de ezeknél a gépeknél nincs.
Amit próbálj ki:
driver frissítés (sokan írták, de ez van)
asus P4G hybrid újratepelítés, beállítás
asus super hybrid engine bekapcsolása (power4gear programból vagy van talán külön gadgetje is aerohoz)Nálam mind win7, mind linux alatt sokat segít, ha megemelem kissé a gép hátulját valamivel, ha asztalon van, valamiért kevésbé forgatja a ventit, gondolom a jobb légáramlás miatt.
-
medek3
aktív tag
válasz
ebay11
üzenetére
töröld le power hybrid progit, nekem segített. Ugy pörgette mint az állat, igaz azóta is megy folyamatosan ahogy bekapcsolom, de legalább nem kerepel annyira.
Valamint ott van a speciális energiagazdálkodási lehetőségek opció, hát ha....Bocs még nem olvastam az utolsó hozzászólásodat.
Bár nem vagyok egy nagy szak-zseni, de szerintem a bios akkor is fut, ha nincs oprendszer.
Lehet egy notiban bios reset-et csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx