Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok!
van egy asus zenbook ux303ub laptopom
az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra nem tudom bekapcsolni az fn funkciógombokkal(meg sehogy máshogy sem) a billentyűzet világítást? Minden más funkciógomb hiba nélkül működik, csak a két billentyűzetvilágítás gomb nem (fényerő csökkentése növelése F3-F4)
azt hittem a világítás xart be, de az se, mert bootnál egy két másodperce felkapcsol
valakinek 5let?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
üdv uraim
van nekem egy asus zenbook ux303ub laptopom, és mostanában az tűnt fel, hogy amikor filmezek rajta, sötét jeleneteknél mintha villogna a fényerő, néhol világosabb, néhol sötétebbre veszi és ez elég zavaró. Fixáltam 100%-ra a fényerőt, de valamiért így is csinálja. Nincs bekapcsolva semmiféle energiatakarékos mód.
Mi lehet ez? Hogy lehetne kiiktatni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Na megvolt a baj, nem volt v-sync beállítva a LOL-ban ezért fullra nyomatta 100%-os GPU kihasználtságon a 200fps-t 1080p-n.
bekapcsolt v-sync mellett csak 60-70 fok
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szpali #27508 üzenetére
Hát értem én, de nekem kifejezetten kisméretű, könnyen hordozható, de játékra is használható lapos kellett ezért ezt választottam. Mondjuk széthajtva ebben az állapotban nincs, kéthetente használom játékra délutános héten a melóban, 4-5 óra/nap.
Hangosnak mondjuk nem hangos nézek valami segédprogit amivel variálható esetleg a venti fordulatszám.
De az is lehet hogy így marad hisz gari az van rá még másfél év
De ha valakinek van ilyennel tapasztalata az ne tartsa magában azért.
Esetleg arra van lehetőség valahogy (nem volt még dual gpu-s gépem) hogy mondjuk egy kevésbbé grafikaigényes játéknál (pl LoL) ne az nvidia gpu dolgozzon hanem a HD 520? Talán akkor kevésbbé lenne melege a drágának
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szpali #27505 üzenetére
Hat figyelj igy volt hirdetve, a honlapon is fent van h játékra alkalmas, ha nem erre (is) lenne tervezve minek bele dedikált gpu?
Mondjuk van meg rá bőven gari, meg a referencia radeonok is gyárilag 90+ felett mennek szoval lehet nem gáz, csak azert mégis kisebb hőfokokra számítottam, gondoltam csak van itt valskinek ilyen es elmondja h ez normális vagy csak az enyém xar?
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv urak!
nemrég vettem egy Asus zenbookot Ux303UB-t egy dedikált geforce 940M-el a fedélzetén.
Azért játék közben nem egy kicsit melegszik át a fémház, nem egy olyan kellemesen combra tehető fajta ha értitek mire gondolok
így hát gondoltam felrakom a gpu-z-t és monitoroztam egy jó 3/4-ed órás LOL meccset és hát amaximum GPU hőmérséklet 91 fok volt.
Aggódjak vajon e miatt szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game