- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
cs.zs. #37148 üzenetére
hehe, jól beszedte a szöszt és port. Nekem volt már szétszedve párszor. Ram bővítéshez, másik gépbe mikor kipróbáltam 32es modulomat, meg volt hogy poroltam is, amikor kívülrál láttam hogy kezd berakodni.
Nekem az alján nem tud sok levegőt beszívni ennél a modelnél. A helye megvan, de le van ragasztva. Így a képernyő jobb oldala felől van még levegő bemenet, meg alul csak a ventinél. (vettem is tartót az asztalokra [link] [link] ). Gondolom ha ilyen házban van dedikált gpu-s alaplap, akkor szedik le csak a fóliát az aljáról - körbe is van vágva amúgy méretre. [kép] gap padból ilyet vettem múltkor [link] pont külső ssd tokhoz szántam.
Nekem micron 2450 van benne, rózsaszín pad a rész fedél alatt. Ja láttam már ilyen kis ssd-ket. Van 256-os wd (sandisk) sn530 ssd-m, aminél meg fura megfontolásból a távolabbi végére teszik, így minden fizikai méret változatnak másik nyák kell. A tiednél meg lehet méretre vágják
Múltkor dell vostroban láttam gyáriként egy ilyen picit, amire egy fém távtartó volt téve. [kép] [kép]
Nagy volt a kísértés, hogy wifi helyére tegyek ssd-t, de azért a belső sokkal gyorsabb, mint egy pici dongle
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest