Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
cs.zs.
üzenetére
ilyen formában egyetértek

A 0ra merülésnél annyi kockázat van, ha sokáig nem kapcsolják be, hogy ha önkisülés miatt még lejjebb megy, baj lehet. Attól függ mennyi tartalékot használ a gyártó a névlegesen kívül. De az gondolom hetek, nem órák vagy napok. A modern alvás hülyesége miatt hoztam csak fel, mert többféle gépen is bosszúságokat okoz nálunk. Azt lehet meséltem is, hogy így csodálkoztam rá, hogy nincs külön cmos elem a gépemben, mert normál esetben úgyis a nagy akkuról szívja ahelyett is az real time clock a pici energiaigényét, de modern alvásnak sikerült letiltásig merítenie az akkut és megállt az óra a gépemben, hétfőn még pénteknél járt, amikor töltőre dugtam és bekapcsoltam.
Meg sajnos egyik régi thinkpadem utángyártott akuját sikerült úgy kinyírnom, hogy hónapokig nem használtam és elfelejtettem tőltőre dugni, így túlmerült az akkuja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx