Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsonyka
újonc
Ha az X550JK ugyanazokból a külső elemekből áll mint az én (1 éves) X550L gépem, akkor szerintem érdemes lesz a lecsukott monitor sarkaira magasabb gumi pöttyöket venni, mert nekem a matt monitoron láthatóvá kezdtek válni a billentyűzet középső billentyűinek átnyomódásai (karcai) . Ha találok rá megfelelő körülményeket, megpróbálom lefényképezni.
-
Dapro
senior tag
Nekem is x550jk van és szerintem is ez teljesen matt
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
win7-et nem kell erőltetni, nekem win 8.1 van rajta, tökéletes, és win7 driverek már nincsenek a legtöbb géphez.
"netezés közben pedig teljesen hangtalan" - venti megy neked ilyenkor? energiatakarékosban van? Nekem néha megy néha leáll, olyankor észreveszem h ment
a monitorra visszatérve azon gondolkoztam, hogy kalibrálni nem lehet, hogy jobb színeket adjon? google nem volt a barátom ezügyben...
freedosos volt ezis, win8.1 egyből ment fel.semmi gondom nem volt vele. dvdről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Battlefield 6
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- BMW topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest