Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsonyka
újonc
Ha az X550JK ugyanazokból a külső elemekből áll mint az én (1 éves) X550L gépem, akkor szerintem érdemes lesz a lecsukott monitor sarkaira magasabb gumi pöttyöket venni, mert nekem a matt monitoron láthatóvá kezdtek válni a billentyűzet középső billentyűinek átnyomódásai (karcai) . Ha találok rá megfelelő körülményeket, megpróbálom lefényképezni.
-
Dapro
senior tag
Nekem is x550jk van és szerintem is ez teljesen matt
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
win7-et nem kell erőltetni, nekem win 8.1 van rajta, tökéletes, és win7 driverek már nincsenek a legtöbb géphez.
"netezés közben pedig teljesen hangtalan" - venti megy neked ilyenkor? energiatakarékosban van? Nekem néha megy néha leáll, olyankor észreveszem h ment
a monitorra visszatérve azon gondolkoztam, hogy kalibrálni nem lehet, hogy jobb színeket adjon? google nem volt a barátom ezügyben...
freedosos volt ezis, win8.1 egyből ment fel.semmi gondom nem volt vele. dvdről.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én kinyitva a touchpad mellett bal v jobb oldalon egy kézzel szoktam emelni ha kell és ott nincs gondja, csukva csak a battery résznél fogom meg hátul.
Pyttawrx