Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Az még önmagában nem jelenti azt.
-
válasz
Pacee87
üzenetére
Szia.
Ez évek óta van már pedig. BIOS beállítás (Disable Intel Volume Management Device (VMD) technology), vagy hasonló lesz, vagy a másik megoldás ez a irst driver kell a pendrivra, majd a linkelt módon beadni neki. Ilyenkor nem települ, csak beolvassa a pendrive-ról.
Rengetegen elbuknak ezen még ma is. -
válasz
azbest
üzenetére
Szinte mindent elmondtál. Csak nem te válaszodra voltam kiváncsi.
Kicsi kiegészítés:
11. generációs Intel processzorok az új Intel Volume Management Device technológiát alkalmazzák,
amely optimalizálja a tárolóeszköz adatfeldolgozásának hatékonyságát és az energiafelhasználást. -
válasz
wéercé
üzenetére
Nézd ez egy 1 magos cpu 2 szállal, vélhetően SATA-I vagy max SATA-II csatival. Ez sosem volt/lesz gyors még ssd-vel sem. 60-80 közt kapni jó probook, latitude, thinkpad pl x280 notikat. 4 magos, 8gb ram 240-256gb ssd. 1 év gar. És össze sem lehet hasonlítani őket. Jó ok ezt ti is tudjátok.
De örülök hogy jó vége lett..
-
válasz
timurlenk07
üzenetére
Szia. Nincs kikapcsolva?
-
-
válasz
draco31
üzenetére
Akkor nem kell készülni erre. A HDS ugye HDD-re íródott progi, ami nyilván jó SSD-re is, de egy 87%-os SSD nem ugyanaz mint egy 87%-os HDD. Az értékamit látsz teljesen normális és nem utal meghibásodásra.
DE! legyen bármi is, a fontos adatokról legyen mentés legalább 3 helyen, ez mindentő függetlenül kell. [link] Nyilván ha nem ennyire komolyan van a mentés de külső meghajtón mindig legyen 1pld. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Először is, a megvásárolt gép a TE tulajdonod, azt cserélsz benne, amit akarsz.
Ez így nem igaz, sok gyártó leírja/elmondja hogy akár egy RAM csere/bővítés is garvesztéssel járhat egy-egy szériánál, ha nem az általuk megadott szervizben történik. (Fel is hívtam korábban az egyik gyártót, venti csere miatt nem akartam elküldeni nekik. 4 csavar plust a venti csavarok eltávolítása volt a múvelet) De én elfogadtam, és nem érdekelt, hogy van-e rá gar vagy nincs.
Ez új kocsinál is így van, ha a garancia alatt hozzányúlsz.... -
válasz
dudu98
üzenetére
Szia. Linux-al is tesztelni kellett volna.
Ja, és a nem leállás pedig win hiba, nekem is vot ilyen 2-3 hétig játszottam, hogy nem ment pár napig, utána megint ment, ezek mind frissítés után jöttek. Meguntam és bekapcsoltam a hibernálás opciót /ezt írta korábban cs.zs. fórumtárs is/
(CMD rendszergazdiként futtatni, beírni a powercfg.exe -h on), így mikor lehajtom hibárnál, azóta tökéletes. Ahogy neked is írta ez inkább sw hiba lesz.
Akksi 94 ciklus van az enyémban és 12,6% a kopás. 2022.09.26 óta -
Szia. Itt nem mindegy a sorrend. a gyártói oldalról fel kell tenni a chipset drivert, vga, majd az intel sst, és utána realtek driver, csak ezután lesz hangod. Ha jól rémlik ez a sorrend. Illetve van ott driver pack is azzal is lehet próbálkozni.
Ezt előre szedd másik gépre, vagy ezen, és utána offline próbáld meg.
Sajnos 1-2 asusnál ez van, driver hiba. szivatós, de ha 1x rájössz, utána pár mp. Csak ne járj úgy mint és hogy elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Asustor NAS
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx