- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wgaborw
tag
Sziasztok ASUS tudorok!
A következő problémám lenne, remélem ti tudtok segíteni:
Adot egy ASUS X51H notebook, volt rá telepítve egy XP működött is, egyedül annyi baja volt, hogy időnként váratlanul lefagyott, lehetett ez office doku használata közben, vagy csak simán ott hagyva az asztalon magába.
Most jól újra telepítettem, gondoltam megoldódik a probléma (előtte egy 2-3 órás memtest nem dobott hibát). De mindent feltelepítve, (2008. decemberig összes xp frissítés...), megint előjött a hiba, nem tudom hova tenni, ASUS honlapján nem említenek hasonló hibajelenséget. Erre várnék esetleg 1-2 tippet, mit nézzek még meg, vagy van-e valami ASUS körben terjedő bug?....
Másik, hogy a gép elején lévő szimbólumok közül a legelső "Zz" ábra, ami gondolom a hibernálást vagy a készenléti jelentheti, folyamatosan világít, mármint bármikor, mikor be van kapcsolva, nem tudom mi az ami befolyásolja... esetleg valamilyen ötlet???
Köszönöm előre is a segítséget....
Üdv, Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest