Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
diobioesz1 #24205 üzenetére
az Exit menüben nem kell menteni, az egy egyszeri felülbírálása a boot sorrendnek. Csak kiválasztod, hogy miről akarsz bootolni, enter és indul. Ott meg kellene jelennie az usb-s eszközöknek is mindig, hacsak nincs valami hiba a rádugott eszközzel.
alfa20 kolléga dobott egy jó ötletet az Esc gombbal, ezt eddig én sem tudtam (pedig pár éve megvan már a gép). Pendrive usb-be, Asus logónál szorgalmasan nyomkodd az Esc gombot, bejön a boot választó. Ha ott sem látszik a pendrive-od, akkor nem tudom, hogy mi van. Én bedugom a gép jobb oldali usb csatlakozójába és rögtön biosba belépve is látja, Esc-es boot menüben is látja.
alfa20: hát neki nem lesz win10 rajta, mert nem alkalmas rá a gép. Legalábbis a windows update progija szerint. Nem támogatott sem a vga, sem az 1024x600-as borzalom kijelző. Win7 (ahhoz nem kell uefi), nagyon max win8.1, de már ott sem működik rendesen, nincs rendes driver ahhoz sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest