- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #15622 üzenetére
Az volt az első szétszedtem, elemet is kiszedtem, de reset gombja nincs hidd el. vagy ha van olyan helyen hogy én még nem találtam meg. Amúgy informatikában dolgozom, szóval úgy gondolom nemi rálátásom van, és idegesít is nem tudom megcsinálni, mert úgy gondolom ha lenne valami billkombináció némi leírással már nem meg is csináltam volna. Neten ezt keresem fél napja de semmi gondolom az Asus se adja ki ezeket csak úgy. Ha meg beviszem esetleg mondják alaplap hiba 25-30 ezert megcsinálják, kb úgy mint az említett Aceres dolognál.
Plusz látom sokak ugyan ezzel a hibával hirdetik rosszként bagóért, és lehet 5 perces megoldás pedig az egész. Nálam ugye egyértelmű nem hardveres hiba, mivel előtte ment, csak bios frissítés után lett gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest